23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Bu hafta neler almalı

Tasarım elbiseler, ışıltı veren kokular, modern saatler, festivallere özel koleksiyonlar… Biraz alışveriş, bir haftalık moral dopingi! Bakalım listede neler var...

20 Mayıs 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bu hafta neler almalı

MODA

Palmiye gölgesinde

Lee, kadın koleksiyonu, baharı müjdeleyen tropik iklimlerden ilham alıyor. Enerjik yaz günlerinin temsilcisi olan palmiye deseni, markanın koleksiyonundaki tişörtlerde ve gömleklerde yer alıyor. 

Şıklıktan ödün vermek istemeyen erkekler

Ramsey koleksiyonunda yer alan örme, baskılı, jakarlı ya da parça boya tekniği kullanılan ceket modelleriyle erkekleri çok şık ve trendi bir sezon bekliyor. Küba’nın sıcak, samimi ve renkli havasının ilham verdiği koleksiyonda bej, mavi, yeşil, kahve, gri, hardal renkleri de ön plana çıkıyor. 

Elbise demek…

Bir yaşında olan genç ve dinamik giyim markası Le Peplo, feminen ve modern elbiseleriyle hem her zevke hitap ediyor hem de günün her anına uyum sağlayacak tasarımlar yapıyor.

Ruhu özgür olanlara 

Koton’un bahar koleksiyonundaki toz pembe, beyaz, bakır, gri, gümüş, parlak renklerin ve kahve tonlarının da hakim olduğu askılı çantaları gördünüz mü? Özgür kızlar bu modeller sizin için. 

LEZZET 

Hayatı kolaylaştıran yoğurtlar

İçim Gurme Yoğurt serisi; içeriğindeki gerçek sebzeler, çeşitli baharatlar ve yoğurdun harmanlanmasıyla hazırlanıyor. Köz patlıcanlı, köz biberli ve domatesli fesleğenli olmak üzere üç farklı çeşidi bulunan yoğurtlar 250 gramlık pratik kâse ambalajında tüketiciyle buluşuyor. 

DEKORASYON

Mutfaklarınızı ve sofralarınızı tazeleyin

Bahar detoksuna, yıl boyunca en telaşlı anlara şahit olan ve belki her gün iki kere sofra kurmanıza destek olan mutfaklarla başlamaya ne dersiniz? Crate and Barrel’ın Bennett, Marbury ve Hue serileriyle sofralarınıza zarafet katabilirsiniz.

AKSESUAR

Klasik tarza modern dokunuş

Wainer, yeni modeli WA.19372 ile tarzını yansıtmak isteyenlere yeni bir aksesuar sunuyor. Gerçek deri kayış ve paslanmaz çelik kasasıyla öne çıkan model, şıklıktan ödün vermek istemeyenleri bekliyor.

KİŞİSEL BAKIM

Yaza sihirli dokunuş

Portakal ve orkide esansı ile cildinizde gümüş parlaklık bırakan Karolina by Karolina Kurkova size heyecan verici ve cazibeli bir gösteriş sunuyor. Limitli sayıda üretilen parfüm aynı zamanda cildinize ışıltı kazandırıyor. 

Bir yaz gecesi ışıltısı

Sprey krem ile şehirli kadınlara zamansızlığın içinde keyif anları oluşturan Vaseline yeni ürünüyle kadınlara göz kırpıyor. Markanın ‘Nemlendirici Sprey Krem Kakao Işıltısı’, yaz gecelerinin parıltısına öncülük ediyor. Kuruyan ve sertleşen ciltleri yapışkanlık hissi bırakmadan nemlendiriyor.

Göz alıcı gülüşler 

Gülüşünüzü özel kılmak için tasarlanan yeni Colgate Optik Beyaz Extra Güç diş macunu ile gülüşünüze ekstra güç katarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. StainPro teknolojisi ile düzenli kullanımla çay ve kahvenin oluşturduğu lekeleri önlemeye yardımcı oluyor.