26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bu hafta sürprizlerle dolu

Yarıyıl tatiline çıkan miniklerin hediye bekleyişi başladı. Çocuğuna ne hediye alacağına karar veremeyen ebeveynler için bu hafta birkaç alternatif önerimiz var. Hazır alışverişe çıkmışken kış sezon ürünlerindeki fırsatları da yakalamak isteyenleri bu sayfada birkaç sürpriz bekliyor…

20 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Bu hafta sürprizlerle dolu

Gelinlikte vintage rüzgarı

Gelinlik ve abiye markası Akay’ın yeni sezon için hazırladığı haute couture koleksiyonunda vintage esintileri ön plana çıkıyor. Flu renk topnlarında tasarlanan ipek tül danteller, kabarık etekler, bohem stiller koleksiyonun en dikkat çeken detayları arasında. Sezonun favorilerinden dantel kollar, demonte askılar ve balık modeller koleksiyonda en çok dikkatimizi çeken görünümler oldu. Ayrıca marka, klasik gelinlik modellerinin yanı sıra bu yıl balerin etkisi oluşturan kabarık eteklerin trend olduğunu kaydediyor. 

Kış indirimle geldi

Kış bu yıl biraz gecikti ama sonunda geldi! Bu demek oluyor ki bot ve çizmelerimizi dolaplardan çıkarma, yeni sezonun trendlerine ayak uydurmak için alışverişe çıkma vakti geldi. Alışveriş seçeneğini tercih edenlere bir haberimiz var; Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 50’ye varan indirim fırsatı bulunuyor! Pek çok seçeneği bir arada bulabileceğiniz şubeleri ziyaret edebilirsiniz.

Yağmurdan korunmanın şık hali

Hemington kış koleksiyonu, soğuk günlerde de şıklığınızı korumanıza yardımcı olabilir. Saf yünden üretildiği belirtilen ve özel yüzeyi ile su geçirmeyen Hemington triko montlar ve triko yelekler, yağışlı günlerin kurtarıcısı olabilir. 

Geçmişe yolculuk başladı

Hazır giyim markası Zühre’nin koleksiyonunda etnik detaylar ön planda. Geçmişe yolculuğa çıkaran modeller markanın yelek, pardösü ve hırka gibi parçalarında yoğunluk gösteriyor.

Sezonun vazgeçilmezi deri

Her kış koleksiyonlarda yerini alan deri, bu sezon Home Store’da stil sahibi kadınlar için yeniden yorumlandı. Günün her saatinde giyilebilecek deri parçalarıyla dikkat çeken marka modernizmin tüm trendlerini moda tutkunlarıyla buluşturmayı hedefledi.

Çocuklar için ideal

Konfor ve sağlamlığı bir arada sunmak için yola çıkan Lumberjack’in outdoor modelleriyle çocukların dünyası bu sömestre rengârenk olabilir. Hafif yapısıyla çocukların hareket özgürlüğünü kısıtlamadığı vurgulanan botlar soğuk havalar için ideal.

Zamanı iyi kullanın

Egos’un kuru şampuanı Refresh, saçınızla ilgilenmeye vakit bulamadığınız yoğun günlerde imdadınıza yetişebilir. Gün içinde hacmini kaybeden ya da yağlanan saçlarınızı canlandırmak için iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Yıpranan saçlar için alarma geçildi

TONI&GUY Saç Bakım ve Şekillendirme Ürünleri,  bu sezon, kadınların kullandığı maşa, düzleştirici gibi  şekillendiricilerin etkisi ile yıpranan saçlarını mercek altına aldı. Neme ve bakıma ihtiyaç duyan saçlar için hazırlanan yeni bakım serisi acil servis görevini üstlenebilir. 

Hediyesi ne olacak?

Oyuncak markası Toyzz Shop, geniş seçenek ve fiyat yelpazesiyle çocukların yarıyıl tatili coşkusuna ortak oluyor. Evolution Robot’tan oyuncak bebeklere,  pek çok seçeneği bir arada sunan mağazalarda, çocuklar için en uygun sömestr tatili hediye bulunabilir.

Yeni trend keçe

Butik tasarım markası Gi Design Store’un ürünlerini keşfettiniz mi? Sadece keçe kumaşını kullanarak, çizimleri ve tasarımlarıyla özgün ürünlere imzasını atan marka şimdi dört mevsim kullanılabilen sırt ve omuz çantalarıyla n11.com’da.

Mağazada sürpriz var

Twin Cooling İkili Soğutma Teknolojisine sahip buzdolabı, Addwash Akıllı Kapak Teknolojili çamaşır makinesi ve Dual Cook İkili Pişirme Teknolojisine sahip ankastre fırın gibi yenilikçi özellikler ve tasarıma sahip ürünlerle Samsung, şimdi hediye cep telefonu kampanyasıyla karşımızda. Markanın yetkili bayi ve satış noktalarından seçili beyaz eşya ve ankastre modellerinden alanlar Samsung Galaxy J7 Prime veya Galaxy Grand Prime akıllı telefon sürprizi ile karşılaşacaklar!