19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çiçek ve renklerle dans

Baharın müjdecisi çiçekler vitrinlerde de boy gösterdi. Doğanın enerjisi kışın kasvetini unutturmaya hazır. Gelin bu renk cümbüşü içinde ruhumuzu canlandıracak alışveriş turuna başlayalım.

8 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Çiçek ve renklerle dans

MODA

Enine ve boyuna çizgiler 

Harvey Nichols, sezonun trend raporunda enine ve boyuna çizgilerle göz dolduruyor. Yatay, dikey, birbirine geçmiş çizgiler, grafik dokunuşlarla, marin konseptlerini seçerek trendlerin bir adım önünde olabilirsiniz.

Rüya gibi koleksiyon

Dilek Hanif For Koton ilkbahar-yaz koleksiyonu, modern retro tarzına yaptığı sofistike dokunuşuyla yaz davetlerinin modasına yön veriyor. Pastel renklerin hakim olduğu elbiseler, naif çiçeksi işlemeler ve payetlerle dikkat çekiyor.

Pililerde bahar esintisi 

Home Store, rahatlığın olduğu kadar şıklığın da sembolü olan pilili etekleriyle takipçilerini renkli bir moda yolcuğuna çıkarıyor. Hem günlük stilin hem de özel kombinlerin kurtarıcısı pilili etekler, nostaljik havası ve naif tonlarıyla geçmişin ve bugünün sentezini sunuyor.

Ayakkabıda pudra hakimiyeti

Sezonun yükselişe geçen rengi pudra tonları, Tergan’ın yeni koleksiyonunda da kadınların gardıroplarını aydınlatıyor. İlhamını sokak stilinden alan parçalar, modern görünümleri ve rahatlıklarıyla da şehrin dinamizmine ayak uyduruyor. 

AKSESUAR

Altın ve pırlanta ile renklenin 

Lion Diamond, yaz aylarının yaklaşmasıyla birbirinden renkli tasarımlarını görücüye çıkarıyor. Ürünlerde altın, pırlanta ve değerli taşlar birbirleriyle kombinlenerek her tarza hitap ediyor.

KİŞİSEL BAKIM 

‘Değerli Çiçekler’le kendinizi şımartın

L’Oreal Paris, arınmış, rahat ve güzelleşmiş bir cilt için çiçek özleriyle zenginleştirilmiş temizleme sütü, tonik, temizleme jeli ve temizleme mendilinden oluşan ‘Değerli Çiçekler’ bakım serisini güzelliğine düşkün kadınların beğenisine sunuyor.

Bırakın teninizi lüks sarsın 

Palmolive, Luminous duş jelleri ile lüksün altın anahtarını sunuyor. Avokado ve fındık yağlı duş jellerinin özel formülü ile cildinizi bir yandan beslerken yumuşak yapısıyla da banyonuzu keyfe dönüştürebilirsiniz

DEKORASYON

Evlerde nane kokulu eşyalar  

Bahar aylarının gelmesi ile yaşam alanlarının dekorasyonu da tazeleniyor. Crate and Barrel’in, ürün yelpazesinde yer alan nane yeşili, açık maviler ve cottage tarzı dikkat çekiyor.

YEME- İÇME

Fantastik lezzet

Şölen’in fantastik ürünü Boombastic raflardaki yerini aldı. Yer fıstıklı bar, pirinç patlaklı gofret ve çikolatalı marsmallowlu kek çeşitleriyle mutluluk ve keyfi yakalayın.