25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Değişen hava stilimizi etkilemesin

Kış ayları geldi ancak havalar hala mevsim normallerinin üzerinde. Bir soğuk bir sıcak derken ne giyeceğini neyi nasıl kombinleyeceğini şaşıranlardansanız bize kulak verin. Pratik çözümler için markaların vitrinlerini taradık. Bu dengesiz havalarda sağlığından olmak istemeyenler için de önerilerimiz var!

2 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Değişen hava stilimizi etkilemesin

Kışa parlak başlangıç

İsviçre’nin saat markası Bernhard H. Mayer, yeni saatleri La Perle Watches ve Chronos Stainless Steel ile hem erkeklerin hem de kadınların zevkine hitap ediyor. Gold veya pastel tonlarlarda bir saat ile kışın sert havasına yumuşak bir dokunuş yapabilirsiniz.

Şehrin yeni starı

Flormar’ın yeni serisi City of Stars koleksiyonu ışıl ışıl! Yoğun formülü ve ince yapısıyla doğal bir görünüm sağladığı ve ciltte rahatlık hissi verdiği belirtilen Trio Kontur Palet koleksiyonun öne çıkan parçalarından biri.

Paris’in kokusu Türkiye’de

Saat ve mücevher tasarımlarıyla tanınan Korloff parfüm çeşitleriyle Paris’in kokusunu Türkiye’ye taşıdı. Farklı bileşenlerden oluşturduğu üç ayrı parfüm seçeneği Türkiye piyasasına giren kokulardan bizim favorimiz Take Me to the Moon oldu.

Mücevherin ışıltısı vitrinleri sardı

Mücevher markası Cartier’in yeni koleksiyonu Résonances de Cartier, mücevherlerin ve değerli taşların ortak pırıltısını üzerinde taşıyor. Kontrastlar ve serbest çizgilere odaklanan marka, taşların gücünü yansıtan canlı renkler ve grafik desenlerle estetik tasarımlar üretti.

Soğuk algınlığı şöyle dursun

Beta Tea’nin mevsim geçişlerinde sıkça tercih edilen bitki ve meyveleri harmanlayarak hazırladığı yeni koleksiyonu Herbtea Collection, hastalıklardan korunmak için lezzetli bir yol olabilir. Papatya, ıhlamur, zencefil, adaçayı gibi pek çok bitkinin etkileyici kokusunu takip edin!

Gri havaya renkli alternatif

İkonik güneş gözlüğü markası Le Specs; Adam Selman koleksiyonu ile 80’lerin ve 90’ların cat-eye modellerini, postmodern moda dünyası ile buluşturuyor. Keyifli tasarımlar kış aylarınızı renklendirebilir.

Evinizin havası değişsin

Taç, perde koleksiyonu ile evinizin havasını değiştirmeye ne dersiniz? Markanın yeni perde koleksiyonu, farklı tarzlara uygun modern ve klasik yorumlarıyla göze çarpıyor. 

Doğanın armağanı beyaz dut

Yüksek oranda antioksidan, vitamin ve diğer yararlı besin değerleri içermesinden ötürü süper besin olarak adlandırılan beyaz dut, Immunflex ile raflara taşındı. Markanın ürün yelpazesinde dutun farklı çeşitlerini bulmak mümkün. Atıştırmalık olarak kuru dut, bitki çayı olarak ise beyaz dut yaprağı tercih edilebilir.