16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Ders zili çalıyor!

Tatil bitti, okullar açılıyor. Çocuklar ve ebeveynleri heyecan sardı. Bu dönemin en keyifli yanlarından biri de yeni okul dönemine özel çıkılan alışveriş! Hiçbir eksiğiniz kalmasın diye size bir rehber hazırladık...

10 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ders zili çalıyor!

Klasik  tutkunlarına

Okulların açılışını birbirinden şık modellerle karşılayanlardan biri de DESA, rahatlık ve estetiğin ön planda olduğu ayakkabılarla bu sezon da her zamanki gibi iddialı görünüyor.

Dünyanın en rahat ayakkabısı

Amerikalı spor ayakkabı markası olan Skechers, okula dönüş sezonu için hazırladığı koleksiyonlarıyla bu yıl da hem çocukların hem de ailelerin favorisi olmaya aday görünüyor. Markanın kullandığı memoryfoam taban teknolojisi ile bütün gün ayakkabı içinde sıkışıp kalan ayaklara konfor ve rahatlık vaad ediyor.

Beslenmesi  ekolojik olsun

Tupperware’nin yeni okul dönemi için hazırladığı İstiridye Set, çocuğunuz için hazırladığınız öğünlerin beslenme çantasında planlı bir şekilde yer almasını sağlayabilir. Eko Şişe de, sızdırmaz kapağı, hava almaz yapısı ve kapak tasarımıyla içeceklerin beslenme çantasına dökülmesini engelliyor.

Her anının rengi farklı

Faber-Castell, çocukların hayal dünyalarını geliştirebilmeleri için özenle tasarlanmış birbirinden renkli ve eğlenceli boyama gereçleri sunuyor. Grip kuru boyalar ergonomik yapıları, canlı ve örtücü renkleriyle, eğlenceli keçeli kalemler ise birbirine bağlanan kapakları, parlak ve dayanıklı renkleri ile resim yapmayı keyifli bir aktiviteye dönüşebilir.

Veli gülsün öğrenci sevinsin

DeFacto, okula geri dönmeyi heyecanla bekleyen öğrenciler için özel bir koleksiyon hazırladı. Gömleklerden DeChino pantolonlara, polo yaka tişörtlerden serin havalarda yanlarından ayırmayacakları triko hırka ve kazaklara kadar farklı model ve desende ürünlerin yer aldığı Back to School koleksiyonu yeni eğitim-öğretim dönemine özel 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Stil sahiplerine

Ders zilinin çalmasına geri sayım başlarken, Gap çocukları okula hızlı ve stil sahibi bir dönüş yapıyor. Gap’in ‘Okula Dönüş’ sonbahar koleksiyonunda, günlük hayatında stiliyle dikkat çeken çocukların, okulda da şık olmasını sağlayacak birbirinden kullanışlı ürüne yer verildi.

Bakteriler uzak dursun

Eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte kalabalık okul ortamında bakterilere daha fazla maruz kalan çocukların el temizliğine daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. Sağlık Bakanlığı’ndan Biyosidal Ruhsatı’na sahip alkol ve paraben içermeyen Uni Wipes Antibacterial Islak Cep Mendilleri el temizliğinde çocukların yardımcısı olabilir...

Aldıkça çoğalan kırtasiye

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ne destek olmak ve daha çok çocuğun okul öncesi eğitim almasına katkı sağlamak isterseniz defter, kalem, silgi, kalemtraş ve boya kalemleri gibi kırtasiye ürünü alışverişinizi anlaşmalı olan hepsiburada.com ve D&R satış mağazalarında.

Maceraya hazır mısın 

Outdoor ve aktif giyim markası Columbia’nın özel teknolojili ürünleriyle okula giden çocukların yardımcısı. Konforlu çantalara göz atın.

Kahramanınla derse girmeye ne dersin

AmericanTourister, Disney’in en sevilen karakterlerinden biri olan Kayıp Balık Nemo ve Nemo’nun sevimli arkadaşı Dory’yi çantalara taşıdı. Okul çağındaki tüm çocuklar su altının büyülü dünyasında unutulmaz bir maceraya davetli.

İndirimi kaçırmayın

Uzun bir tatilin ardından, hem anne-babalar hem de çocuklar için heyecanlı bir dönem başlıyor. Ayakkabı Dünyası, çocukların yeni okul dönemlerine birbirinden farklı ayakkabı ve çanta modelleriyle eğlence katıyor. Üstelik sevilen çizgi karakterli okul çantalarını da yüzde 30 indirimli fiyatlarla sunuluyor.

Pratik kahvaltı zamanı

Emsan, çocuklarınızı okula yollarken sevdikleri kahvaltıları hazırlamanıza yardımcı oluyor. Sabahları evden çıkma telaşı içindeyken, çocuğunuza sağlıklı ve pratik kahvaltılar hazırlamak isterseniz Tost Grill size yardımcı olabilir.

Süperman ve Batman kantinde

DİMES’in yüzde 100 meyve içerdiği belirtilen, şeker ilavesiz meyve suyu ürünleri, okul kantinlerinde öğrencilere sunuluyor. DİMES Heroes yüzde100 serisi ürünlerin 200 ml ambalajlarında dünyaca ünlü kahramanlar Superman, Batman, GreenLantern ve Flash da yer alıyor.