16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

En tarz benim babam

Stil sahibi babaların tarzını yansıtacak ve en şık olacağı kıyafetler bu sayfada! En tarz benim babam olsun diyorsanız sizin için seçtiklerimize bir göz atın…

17 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
En tarz benim babam

Rahatlık ve şıklık bir arada

Dockers mağazaları ve Boyner’lerde yarına kadar tüm ürünlerde geçerli kampanya ile her 350 TL’lik alışverişe 100 TL indirim yapılıyor. Hediyesiyle babalarına rahatlığı ve şıklığı bir arada sunmak isteyenler gömlek, tişört, pantolon, şort veya cüzdanlardan dilediklerini seçerek avantajlı fiyatları yakalayabilir.

Çifte koleksiyon

LC Waikiki, baba ve çocukları için ortak bir koleksiyon hazırladı. Bu özel koleksiyonunda tişört, gömlek, pantolon ve bermuda modelleri baba ve çocukları için kombin olarak tasarlandı.

Kararsız kalanlar…

Babalar Günü hediye seçiminde kararsız kalanlar ya da babasına en özel ve unutamayacağı hediyeyi arayanlar için WEPUBLIC’inrenkli dünyasında erkek giyim, kozmetik, aksesuar koleksiyonlarında değişik fiyat aralıklarında yüzlerce alternatif sizleri bekliyor. 

Özel güne özel kampanya

Axess, babalarına sevgilerini anlatan unutulmaz bir hediye almak isteyenlere giyim, seyahat ve teknoloji olmak üzere farklı hediye alternatiflerine uygun ödeme imkanları sunuyor. Boyner ve YKM mağazalarından yarına kadar 9 taksitle, 300 TL üzeri alışverişlerde ise ek 50 TL hediye çeki verilecek! 

Fonksiyonel tasarımlar

Seyahat tutkunu ve maceraperest babalara her mevsimde eşlik eden The North Face’in fonksiyonel tasarımları, bu özel günde heyecan katabilir. Babalara hem açık hava etkinliklerinde hem de profesyonel antrenmanlarda konfor sağlayan kıyafetler, en özel hediyeler arasında listenin başında yer alıyor.

Hem rahat hem de cool

Levi’s, hem rahat hem de cool olmak isteyenler için seçenekler sunuyor. 60’lar ve 70’ler gibi eski tarz klasikleri kapsayan yeni koleksiyonda yer alan 510 Skinny, 505 C, 501 ve vintage ruhu taşıyan Trucker ceketler; şık görünmek isteyenlerin beğenisini topluyor.

Dünya markalarından seçenekler

Beymen çatısı altında modaseverlerle buluşan Paul Smith, Dolce&Gabbana, Etro, Missoni, Herno, Luciano Barbera, Brunello Cucinelli, Fendi’nin de bulunduğu dünya markalarının hazır giyim ve aksesuar koleksiyonları Babalar Günü’nde babasını sevindirmek isteyenlerin tercihi olabilir.