25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Etkinliklerden etkinlik beğen

Bu hafta tatil, bayram yorgunluğu demeden sizin için seçtiğimiz birbirinden farklı aktivitelere bir göz atın. Tek yapmanız gereken yalnızca birini seçmek.

Bahar ERDOĞAN17 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Etkinliklerden etkinlik beğen

Yaza veda partisi

Türk Telekom Müzik, yaza veda partisini bugün Bodrum Kuum Beach’te popüler müziğin güçlü seslerinden İrem Derici ile gerçekleştirecek.

23 Eylül Konser

Smaak şehre geri dönüyor

Babylon ‘Açık ol’ mesajıyla kurguladığı program yeni sezona başlıyor. XXF Very Very French Festival’e ve 26. Akbank Caz Festivali konserlerine ev sahipliği yapacak. 23 Eylül Cuma günü ilk konuğu Hollandalı elektro-funk topluluğu Kraak & Smaak.

24 Eylül Konser

Müzik konuşacak

Uniq Hall, 24 Eylül’de Eren Başbuğ, Ayumi Ueda ve Yüksek Sadakat’in davulcusu Deniz Alemdar’ın performansına ev sahipliği yapacak. Etkinlik biletlerine Biletix’ten ulaşılabilir.

Mekan

Konya pidelerinin adresi

Delimonti, odun fırınında pişirilmiş özel pide çeşitleriyle her damak tadına hitap ediyor. Konya’nın yağ somunu, bıçak arası ve etli ekmek gibi en sevilen pide çeşitleri, Delimonti’nin evrensel sunumuyla hem etli hem de etsiz yemek severleri bekliyor.

8 Eylül Sergi

Akdeniz’in yıldızları Pera’da

Pera Müzesi, kuruluşundan bu yana düzenli yer verdiği, genç sanatçıları görünür kılan sergilere bir yenisini ekliyor. Bu yıl Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni konuk ettiği, Karşılaşmalar başlıklı sergi, 8 Eylül - 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Pera Müzesi’nde izleyicileri bekliyor.