19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Göz alıcı koleksiyonlar alıcı bekliyor

Bu hafta çeşitli markaların her zaman olduğu gibi birbirinden avantajlı kampanyaları ve ilgi çekici koleksiyonları alıcılarını bekliyor. İnternetten ya da AVM’den alışveriş yapmayı düşünüyorsanız önce tavsiyelerimize göz atabilirsiniz.

17 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Göz alıcı koleksiyonlar alıcı bekliyor

Zamansız tasarımlar vitrinde

Hazır giyim markası Machka ilkbahar-yaz koleksiyonunda sofistike silüetleri modern dünyanın renk kartelasıyla buluşturdu. Parıltılı, hareketli ve narin detaylarla zenginleştirilen tasarımlar zamansız ve sakin bir stil oluşturmanıza yardımcı olabilir. 

Sınırlı sayıda!

Işıldayan kar taneleri yerine, şimdi kalp yağmuru başlayacak! Saat markası Swatch’ın son tasarımı Hearty Love’ı romantik, geometrik kalp desenleri süslüyor. Sınırlı sayıda, sadece 7.654 adet ve numaralı olarak üretilen bu özel tasarımı kaçırmamalısınız.

Baharın enerjisini hissedin

Koton Beauty, bahar enerjisini hissetmek isteyen kadınlara yeni parfüm serisi Spring Gardenile’i sunuyor. Seride yer alan DelicateBloom, VintageBoquet, Pink Blossomile doğanın ilhamını ve birbirinden özel çiçek kokularını üzerinizde taşırken bu bahar kendinizi her zamankinden daha taze hissedebilirsiniz.

Sevdiğinizin fotoğrafı hep yanınızda olsun

21 Şubat tarihine kadar KAAN A1 telefon alanları bir sürpriz bekliyor. Telefonunuza uygun, üzerine istediğiniz fotoğrafın baskısı olan telefon kılıfı hediye! Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye Kaantelefon Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz.

Saçınıza iyi bakın 

Saç kurutma makinelerinde genellikle yüksek sıcaklıkta hava üfleyerek aşırı ısı hasarları ya da filtreye doğru çekilen saçlarda oluşan tahribat sorunları yaşanır. Dyson Supersonic saç kurutma makinesi bu sorunların önüne geçiyor.

Geçmişin izleri bugünde

Gümüş tasarım markası Ziv Gümüş, Mardin’in geleneksel sanatlarından telkariyi tasarımlarına taşıyor. Kişiye özel ürünler sunan marka 20 yıllık deneyimi ile geçmişin izini bugünün yorumuyla meraklısına sunuyor.

Şıklık topuklarda

Tasarım ayakkabı markası bySedaUren, el yapımı modelleriyle dikkat çekiyor. Deri, rugan, süet modellerinin kırmızı, siyah ve gümüş renklerle buluştuğu tasarımlarda topuk detayları öne çıkıyor.

Modasever erkeklere 

Türkiye’nin erkek hazır giyiminde 94’üncü yılını yaşayan Hatemoğlu, 2018 yılında marka elçisi olarak Alp Navruz ile anlaştı. Erkek modasının öne çıkan isimleri arasında yer alan marka, genç, dinamik, klasik ve casual giyimi aynı anda müşterilerine sunmaya devam ediyor.