24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Hafta bitmeden

Dünyaca ünlü şarkıcılardan en keyifli müzik gruplarına, geçmişi hatırlatan sergilerden en lezzetli restoranlara kadar pek çok etkinlik sizi bekliyor. Hafta bitmeden biletinizi alıp yerinizi garantilemeyi unutmayın.

GİZEM TÜMBAY KOÇAK 21 Ekim 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hafta bitmeden

21 EKİM / KULAKLARINIZIN PASI SİLİNSİN

Fancy ve Ariana Grande düeti ile Problem singlelarını art arda Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta sevenleri ile buluşacak. Jennifer Lopez, Rita Ora, Britney Spears gibi pop starlarla yaptığı şarkı ve kliplerle tüm dünyada ses getiren sanatçı, İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşatacak. Azalea rüzgarındsn önce ise Ozan Doğulu ve Ayşe Hatun Önal gecenin açılışını yapacak.

21 EKİM-18 KASIM / DOĞA İLE TEDAVİ TUVALE YANSIDI

Leyla Emadi, geçmişten bugüne yaşamış olduğu irili ufaklı travmaların ve kırılganlıkların oluşturduğu, koruma içgüdüsüyle örülen sınırları kaldırarak, katman katman kabuk bağlamış yaraları ve içsel dünyasını izleyicilere sunuyor. Doğa ile tedavi sürecinin kağıda ve tuvale aktarımı olan Yaralar sergisi uzun vadeli bir projenin de ilk ayağı olarak ortaya çıkıyor. Sergi 18 Kasım’a kadar Büyükdere 35 Kültür Sanat Platformu’nda görülebilir.

24 EKİM / MİRKELAM RÜZGARI

Kültür sanatın destekçisi ENKA Kültür Sanat, sonbaharda müzik ziyafeti sunuyor. Sanatçı Mirkelam 24 Ekim Salı akşamı sahnede olacak. Ünlü sanatçı, muhteşem sahnesi ve herkesin ezberinde yer etmiş şarkılarıyla dinleyicisini 90’lı yıllara götürecek. 20 yılı aşan kariyerini Mirkelam Şarkıları albümüyle kutlayan sanatçı; geceye özel hazırladığı bir repertuarla hayranlarına sürpriz yapacak.  

25 EKİM / ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Büyük Marmara depreminden sonra bacaklarını ve tüm sevdiklerini kaybetmesine rağmen hayatındaki engelleri yok sayan, Değişken Ağırlık Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Ufuk Koçak, 25 Ekim Çarşamba günü, saat 15:00’da AKS Sohbetleri’nin konuğu oluyor. Korku yerine cesaret, umut yerine inadı koyarak hayata tutunan Koçak, misafirlere hayattaki engelleri kaldırmanın öneminden bahsedecek.

25 EKİM / BENİ NÜKHET DURU SANIYORLAR

Nükhet Duru, Beni Nükhet Duru Sanıyorlar kabaresiyle 25 Ekim Çarşamba akşamı People’da sahne alıyor. Duru, 40 yılı geride bırakan kariyerinin ardından, hafızalardan silinmeyen şarkılarını anekdotlarıyla, anılarıyla bezeyerek izleyicisine yeni bir deneyim yaşatıyor.

26 EKİM / ANADOLU SESLERİ ELEKTRONİK MÜZİKLE RENKLENİYOR

Zorlu PSM’nin yerli müzik sahnesinin başarılı isimlerini izleyiciyle buluşturduğu Lokalize serisi, genişleyerek devam ediyor. Anadolu’nun köklü seslerini elektronik kalıplarla yorumlayan Barış K. ve Cem Yıldız’ın projesi İnsanlar sahnede olacak. Ardından her üyenin müzikal deneyimini ortaya koyduğu yorumu Islandma, peş peşe 26 Ekim’de müzikseverlerle buluşacak.

27 EKİM / MÜZİK TUTKUNLARI BURAYA

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Gökhan Türkmen, geçtiğimiz yıl büyük ilgi gören akustik projesiyle MOİ Sahne’de sevenleriyle buluşuyor. 2008 yılında Youtube’a yüklediği Büyük İnsan adlı şarkısıyla beş milyondan fazla izlenme sayısına ulaşan Türkmen, ilk albümüne de bu şarkının adını verdi. Türkmen, 27 Ekim cuma günü, saat 20.30’da hayranları ile buluşacak.

27 EKİM / GEÇMİŞİ UNUTTURMAYAN SERGİ

45’inci sanat yılını kutlayan Balkan Naci İslimyeli, her şeyin hızla tüketildiği günümüzde, yaşananları hafızada canlı tutmak için Hatırla sergisini görücüye çıkardı. Sanatçının son yapıtlarıyla birlikte, 30 yıllık üretiminden seçkilerini görmak mümkün.  Hatırla, 27 Ekim’e kadar Tophane-i  Amire’de olacak.

RENGARENK YEPYENİ BİR ÇİKOLATA 

Beyaz Fırın, butik çikolata markası Chocolat Chez Nathaile’ye POP-UP adlı yeni bir ürün ekledi. Özel tasarlanan rengarenk, cıvıl cıvıl ambalajları ile dikkat çeken ürün çikolata tutkunlarının favorisi olmaya aday. 

FRANSA’DAN SEÇKİN LEZZETLER

Mövenpick Hotels & Resorts, bistro ve gastronomi konseptlerini bir araya getirdiği Bistronomi menüsünden lezzetleri, 20 Kasım’a kadar tüm otellerinde beğeniye sunuyor. Şeflerin yedi lezzeti sizleri bekliyor.

EĞLENCE VE YEMEK SİZİ BEKLİYOR

WOW Istanbul Hotels & Convention Center bünyesinde hizmet veren Choppers Point İstanbul, çarşamba ve cuma geceleri saat 21:00’de Seda Yüksel’in canlı müzik performansı ile keyifli akşamlar vaat ediyor.