19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Hafta bitmeden

Haftanın 'ajanda'sı, sanatseverlere hitap ediyor.

MERVE YILMAZ ORUÇ20 Ekim 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Hafta bitmeden

BENİM FESTİVALİM GENÇLERİ AĞIRLIYOR

Türkiye’nin tek 21 yaş altı festivali “Benim Festivalim”, yerli sahnenin sevilen sanatçı ve gruplarından oluşan konserleri, eğitici ve öğretici atölye programları, teknoloji ve spor alanları, ilham verici söyleşileri ve sosyal sorumluluk projeleribugün KüçükÇiflik Park’ta gerçekleşecek. Teoman ve Edis gibi sevilen isimler festival sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.

BELLEĞİN MİRASI: DANİS TANOVİC

Pera Film, Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı iş birliğiyle 18 – 28 Ekim tarihleri arasında yönetmen Danis Tanovic’in filmlerinden bir seçki sunuyor. Programda; Tarafsız Bölge, Cehennem, Güzel Bir Hayat Düşlerken, Bir Hurdacının Hayatı ve Saraybosna’da Ölüm filmi gösterilecek. 

ZORLU PSM’DE CAZ AKŞAMLARI

Bas gitarın Bach’ı olarak tanınan 5 Grammy ödüllü ABD’li müzisyen Victor Wooten, caz/funk davulcusu Dennis Chambers ve caz saksafoncusu Bob Franceschini’nin konuk sanatçı olarak yer aldığı grubu The Victor Wooten Band’le 24-25 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM sahnesinde olacak. Konserler, 20.30’da başlayacak. 

HAMLET

Oyun içinde ustaca oyun yöneten; soytarıyla soytarı, saraylıyla saraylı, en akıllı kadar akıllı, kusursuz bir deli olabilecek kadar oyunculukla yoğrulmuş kişi Hamlet. İstanbul Devlet Tiyatroları’nda Bülent Emin Yarar’ın rol aldığı oyun, 23,24,25,26,27 ve 28 Ekim’de Cevahir Salon 1’de sahnelenecek.