25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Anıl Tetik: Hayranlarım üzülmesin diye Aşktan uzak duramam

‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisinin ‘Koray’ı Anıl Tetik, “Hayranlarımın sevgisini ve duasını aldıkça işime daha çok sarılıyorum. Hayranlarım üzülmesin diye aşktan uzak durmuyorum” itirafında bulunuyor.

Bahar Erdoğan26 Kasım 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Anıl Tetik: Hayranlarım üzülmesin diye Aşktan uzak duramam

Survivor ile ünlenen Anıl Tetik şimdilerde ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ın Koray’ı olarak karşımıza çıkıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilen Tetik’in oldukça çok kız hayranı var. O kadar ki dizi setine giderek genç oyuncuya hediyeler götürüp bol bol fotoğraf çekiniyorlar. Bakın Anıl Tetik daha neler anlattı...

 ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ nasıl gidiyor?

Dizi, kamera önü, arkası olsun çok güzel ve eğlenceli gidiyor. Bu ekiple olmaktan dolayı çok mutluyum.

Koray karakteri ile benzer yanlarınız var mı? Kendinizden neler katıyorsunuz?

Tabii az da olsa benzer yanlarımız var. Ben de Koray kadar tutkuyla sevmiştim. Biraz da asi tarafı bana benziyor. Ama Koray düşünmeden hareket ediyor. Annesiz babasız büyüdüğü için sevgisiz. Ben öyle değilim.

Yönetmeniniz Hamdi Alkan ile çalışmak nasıl?

 Her şeyden önce benim için bir ağabey gibi. İyi ki onunla birlikte çalışıyorum. Hem benim üzerimde hem de proje üzerinde emeği çok.

Survivor yarışmasından sonra oyunculuk yapmaya başladınız. Bir eğitim almayı düşünüyor musunuz oyunculuk ile ilgili?

Survivor sonrası oyunculuk eğitimi almaya başladım. Atölye Craft’ta kamera önü oyunculuğu ve tiyatro eğitimi aldım. Cağ Çalışkur, İpek Bilgin, Meltem Cumbul ve yurt dışından gelen çok önemli hocalarımızla da farklı teknikler çalışarak birçok workshop’a katıldım. Şimdi oyuncu koçluğumu yapan Burak Sarimola ile çalışıyorum. 

Motor tutkunuz ne durumda?Eskisi kadar sık vakit ayırabiliyor musunuz?

 Motosiklet tutkum asla bitmez daha doğrusu hız tutkum. Ama eskisi kadar vakit ayıramıyorum çünkü setten dolayı çok yoğunum. Fırsat bulamıyorum.

Modayı yakından takip ettiğinizi biliyoruz. Nasıl bir moda anlayışınız var?

Modayı takip ederim ama kendime yakışan neyse içimden neyi giymek geliyorsa onu giyiyorum. İnsan başkalarına göre değil kendi iç dünyasına göre giyinmeli.

Gardırobunuzda olmazsa olmazınız nedir?

Dolabımda olmazsa olmazım diyebileceğim bir şey yok. Ama alışveriş yaparken rahatlıyorum. Her türlü kıyafet veya ayakkabıyı alıp giymek isterim. Özellikle saat tutkum var. Saatlere karşı büyük bir sempatim var.

Kızlar sizi çok seviyor çok ciddi kız fanlarınız var. Nasıl değerlendiriyorsunuz bu durumu?

Sağ olsunlar çok ilgi gösteriyorlar. Bu yüzden çok mutluyum. İyi ki varlar. Çekim yaptığımız okula gelip hediyeler getiriyorlar ve bol bol fotoğraf çekiniyoruz. Bu da benim için gurur verici. Onların sevgisini duasını aldıkça bende daha çok sarılıyorum işime.

Şu an bir kız arkadaşınız var mı? Sanki kız hayranlarınızı üzmemek için biraz aşktan uzak duruyor gibisiniz?

Şu an bir kız arkadaşım yok. Ama olursa da mutlaka duyarsınız. Hayranlar veya fanlar üzülmesin diye aşktan uzak durmuyorum. Çok çalışıyorum çok yoğun geçiyor şu etapta kendimi tamamen işime adadım.

“Ünlü olmak etrafınızı çevrenizi değiştiriyor ama hayat ne olursa olsun devam ediyor.”

İnşallah Kıvanç gibi olurum

Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetiliyorsunuz. Bu durum hoşunuza gidiyor mu?

  Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmek benim için tabii ki de gurur verici. Onun kadar yetenekli ve yakışıklı birisine benzetilmek beni çok mutlu ediyor. İnşallah bende bir gün onun gibi iyi bir oyuncu olurum.

Ünlü olmak hayatınızda neleri değiştirdi?

Çevrenizi değiştiriyor ama hayat ne olursa olsun devam ediyor. Siz değişmediğiniz sürece de çoğu şey değişmez. Nereden geldiğinizi nasıl yaşadığınızı hiçbir zaman unutmamalısınız.

Gelecekle ilgili planlarınız neler? 

Oyunculukta kendimi daha da geliştirip, eğitimlere devam edip bu yolda ilerlemek istiyorum.