24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

İdeal alışverişin püf noktaları

Kampanyalar, sosyal sorumluluk projesi yürüten markalar, kendi alanında bir devir başlatan yeni ürünler ve hediye seçenekleri… Alışverişe çıkmadan önce ihtiyacınız olan tüm ipuçlarını bir sayfada topladık.

13 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İdeal  alışverişin püf noktaları

Kaz ayaklarından kurtulabilirsiniz

Erkenden oluşmaya başlayan kırışıklıklar göz çevresi bakımını önemli hale getiriyor. Sinoz Göz Çevresi Bakım Kremi içeriğindeki soya ve jojoba yağları, meyan kökü ekstratı ve aloe vera ile göz çevresindeki kaz ayakları, halka ve torbalara etkili çözüm sunuyor.

Köpüksüz şampuan devri

L’Oréal Paris Elseve saç bakımında yepyeni bir dönem açmaya niyetli. Yeni tasarlanan 3ü1 Arada Krem Şampuan’ın köpüksüz özel formülüyle kuru ve yıpranmış saçlara tek yıkamada 3 etkiyi 1 arada sunduğu belirtiliyor. Şampuanların oluşturduğu köpüğün saçı temizlerken saç derisine zarar verdiğini söyleyen uzmanlar, yıpranmış saçlar için çözümün köpüksüz şampuanlar olduğunu söylüyor. 

Vegan ürünler geliyor

İnovatif Japon markası Miniso, Türkiye’de birinci yaşını kutluyor. Ünlü İtalyan kozmetik üreticisi Intercos’la birlikte oluşturulan MINI PONI serisini görücüye çıkaran markanın yüzde 100 Alman üretimi vegan kozmetik serisinin de bahar aylarında raflardaki yerini alacağı duyuruldu.

Tatil için geri sayım

Heyecanla beklenen sömestr tatili için geri sayım başladı. Sevilen moda markalarından seçili koleksiyonları ve özel markalarını miniklerle buluşturan Boyner, yüzlerce karne hediyesiyle çocukların heyecanına eşlik etmek için hazır. Mağazanın özel markalarından Funky Rocks, Pink and Orange, North of Navy’den trendleri takip edebilir, çocukları sevindirebilirsiniz.

Aşkın saati

Versace saatleri, Kış 2018 sezonunda V-CIRCLE-MANIFESTO serisine eklediği Sevgililer Günü’ne özel modellerini tanıttı. Büyük harflerle yazılan ‘Love’ (aşk) sözcüğünün kayışların üzerinde sergilendiği tasarımlar sevgilisine şimdiden hediye arayanları için seçenek olabilir.  

Hediye mi arıyorsunuz?

Dünyaca ünlü markaların ve tasarımcıların koleksiyonlarına ev sahipliği yapan Luxuria, dünyanın dört bir yanından şeçilen objeler ve hediyelikleriyle alıcıları bekliyor. Yolunuz Nişantaşı’na düşerse mağazaya uğramalısınız.

Kombinlerde kış bahçesi

Loft kışın kasvetli havasını lamenin ışıltısıyla aydınlatmaya niyetli. Öte yandan markanın ‘Black’ serisinde bu sezon kullanılan ‘kış bahçesi’ teması siyah, mor ve zümrüt yeşilini ışıl ışıl nakışlar, sloganlar ve çiçek desenleri ile bir araya getiriyor.

Trendleri kaçırmayın

Kış stilinin en önemli tamamlayıcılarından olan botların, her yaşa ve tarza hitap eden renk ve onlarca çeşidini tek bir mağazada bulmak In Street’te mümkün. Gümüş gri, mor, hardal ve siyah renk seçenekleriyle aralarından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

İndirim günleri başladı

D’S Damat, büyük kış indirimini başlattığını duyurdu! İki ve üzeri ürün alışverişlerinizde seçili kış sezonu ürünlerindeki yüzde 50 indirime ek yüzde 18 indirim uygulayan firma, soğuk kış günlerinde en sadık yardımcınız olabilir. Yeni koleksiyondaki balıkçı yaka trikolar hem formal hem casual kombinlerinizi daha şık hale getirebilir. Kalın el örgüsü balıkçı yaka kazaklar ise kendinden desenli chino pantolonlar ve 3D efektli deri ayakkabılar ile birlikte hafta sonlarınızın vazgeçilmezi olmaya aday.