19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İlhamınızın sınırlarını zorlayın

Modayı yakından takip eden kadın ve erkeklere ilham olabilecek tasarımlar, kişisel bakımınızı tamamlayacak ürünler, evinize baharı taşıyacak dekorasyon parçaları… Vitrinlerde neler var neler yok sizin için araştırdık.

29 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
İlhamınızın sınırlarını zorlayın

MODA 

Romanya’dan Hindistan’a yolculuk

Club Monaco yaz koleksiyonu, seyyah bir ailenin Romanya’dan Hindistan’a yolculuğunu konu alan Latcho Drom belgeselinden ilham alıyor. Koleksiyonda geniş yer tutan elbise ve bluzlar, rengarenk çiçek desenleri, pililer, fırfırlar ve omuz dekoltesi ile yaz boyunca şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Abartıdan uzak…

Barrus, her bedene, her zevke hitap eden koleksiyonunda pudra pembe, somon, menekşe, mavi ve mint yeşilin tonlarıyla romantik bir stil sunuyor. Uçuşan formlar, kabarık etekler, asimetrik kesimli elbiseler, iki parçadan oluşan takımlar ise abartıdan uzak lüks algısı uyandırıyor.

Özel gün ve gecenizde yanınızda

Bu sezon D’S erkeğinin parti kıyafetleri değişime uğradı. Siyah ve lacivertin hâkimiyetinin yanı sıra bordoya da yer açıldı. Renk kodlarıyla uyumlu koleksiyonda jakarlı kumaşlar duruşunuzu orijinallikle birleştirecek gibi duruyor.

DEKORASYON

Tasarım sevenlere

Tasarım seven, dekorasyon merakı olanlar için addresistanbul tropik Haviland tabakları, vazolar, bornoz setleri ve kiraz aksesuarları sunuyor. Her zevke uygun, modern, şık ve fonksiyonel ürünler keşfedilmeyi bekliyor.

Odalarına bahar dokunuşu

Linens, baharın enerjisini nevresimlere taşıyor. Rengarenk çiçekler arasında uyuyup uyanmak isteyenler fuşya, mor ve turkuaz renk geçişleriyle yatak odalarında güller açtırabilir.

AKSESUAR

Akdeniz’den gelen ilham 

Beymen Club Sicilya ve Akdeniz kıyılarından ilham alan koleksiyonda hasır tabanlı gümüş sandalet, metalik renkli babet, gold loafer, pul detaylı kalın topuklu süet ayakkabı, çiçek nakışlı babet, ışıltı taşlarla zenginleşen stiletto ve simli babet yaz kombinleri ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.

Zıt kutuplar

Kısmet By Milka’nın yeni koleksiyonunda pırlantanın feminen ışıltısı, maskülen formlarla buluşuyor. Uyum, bilgelik, sevgi gibi duygular yuvarlak hatlı formlara, güç ve cesaret ise sivri ve geometrik formlara dönüşerek ezber bozuyor.

KİŞİSEL BAKIM

Birçok özellik bir arada 

Amway Artistry Ideal Radiance aydınlatıcı krem aydınlık ve parlaklık verirken siyah noktaları, yüz çizgilerini ve diğer cilt sorunlarına da çözüm sunuyor. Exact Fit kapatıcısı ise lekelerin ve koyu halkaların görünümünü azaltırken içeriğindeki renk sabitleyici teknolojisiyle gerçek cilt görünümünü taklit ediyor.

Metalik oje trendini yakalayın

Sınırlı sayıda üretilen ve seçili mağazalarda satışa sunulan Kiko Milano metalik ojeler altı farklı ton seçeneği sunuyor. Pastel metalik oje, ayna efekti sağlarken, simli metalik oje ise pırlanta ışıltısı veriyor. 

TEMİZLİK

Temizliğin kolayı var

Unilever’in Cif, Domestos, OMO, Rinso ve Yumoş ürünleri, baharın değişmez ritüellerinden olan temizliğin en büyük yardımcısı olabilir.