25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kaliteli alışverişin ipuçları

Bu hafta alışveriş sayfası sezonun en renkli ve dikkat çekici ürünlerine ayrıldı. Sağlıklı cildin sırrı, erkek şıklığının anahtarı, trend aksesuarlar ve daha fazlası…

FATMA ERSOY 14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kaliteli alışverişin ipuçları

Davetlere özel floral renkli koleksiyon

Buz mavileri, mint yeşilleri, leylak renklerinin yer aldığı Zühre’nin 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda floral tonlarda tül ve dantel detayları ile abiyelere hareket getiriliyor. Siyahın asaletinden vazgeçemeyenlere özel koleksiyon da hazırlayan Zühre, tunik, pardösü, elbise ve yelek modellerinde siyahın büyüleyici rengini bolca kullanıyor. 

Altınbaş’tan yaza özel asimetrik takılar 

Altınbaş, yaz sezonuna özel olarak tasarladığı rose ve gold, asimetrik ve minimal kesimlerden oluşan yeni ürün koleksiyonu ile sezon trendlerini yakalamaya davet ediyor. Uzman tasarım ekibi ile dünyadaki trendleri izleyerek eşsiz ürünlere imza atan Türkiye’nin lider mücevher markası Altınbaş, küpeden kolyeye çok sayıda alternatifin yer aldığı koleksiyonlarına yenisini ekledi. 

Güçlü kadınlardan ilhamla; Generation Go! 

Seyahat etmeyi konforlu hale getiren valiz ve aksesuar çözümleriyle Samsonite, stil sahibi, güçlü kadınlardan aldığı ilhamla keyifli bir kampanyaya imza attı! GenerationGO mottosuyla kurgulanan kampanyanın merkezinde her kadının ihtiyaçlarına uygun Samsonite’nin en çok satan koleksiyonlarından Cosmolite, Lite-Box ve Neopulse valizler yer alıyor. Avrupa üretimi olan valizler dayanıklı yapıları, özgün stilleri ve kaliteli işçilikleriyle dikkat çekiyor.

Su içmeyi sevmeyenlere meyveli çözüm

Türkiye’nin meyve suyu markası Tedi, lezzetini gerçek meyvelerden alan ve yapay aroma verici içermeyen TEDİ Waterrr meyveli su ile su içmeyi sevmeyenlere bambaşka bir deneyim sunuyor. Spor etkinliklerinin vazgeçilmezi olmaya aday Tedi Waterrr, ergonomik tasarımı sayesinde kullanım rahatlığı ve taşıma kolaylığı sağlıyor.

Dockers bu yaz ‘üstünüze’ titriyor

Dockers®, yepyeni tshirt ve sweatshirt modelleriyle yazı karşılıyor. Pamuklu nefes aldıran hafif materyalleri, gri, uçuk mavi, uçuk pembe, lacivert gibi esnek kullanıma uygun renkleri ve çok yönlü tarzlarıyla bu parçalar, erkeklerin gardrobuyla en iyi şekilde uyum sağlıyor. Bisiklet yaka parçalar, ve polo yaka tshirtler önümüzdeki ayların vazgeçilmesi olmaya aday.

Erkek şıklığı Hemington’da saklı

Smart Casual erkek giyim markası Hemington, sıcak yaz günlerinde görünümünden ve konforundan taviz vermek istemeyen erkekler için üretilen çok ince kumaştan chino pantolonları canlı renklerle sunuyor. “Desk-to-dinner” konseptte tasarlanan Hemington triko pololar ise zarif detayları ve mükemmel kalıpları ile günün her anı üzerinizde dikkat çekici bir görünüm sunuyor.

Çevreye ve doğaya dost 

INCIA dünyasında yer alan ev temizlik ürünlerinden Hindistan cevizi yağından elde edilen, katkı maddesi ve kimyasal içermeyen INCIA Natural Laundry Liquid Soap–Doğal Çamaşır Sabunu ihtiyacınız olan hijyeni sağlayarak sizi, sevdiklerinizi, çevreyi ve doğayı koruyor.