25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Karlı günlere yatırım zamanı

Bu haftadan itibaren kara kış bize gelişini hissettirdi. Hava sıcaklıklarındaki ani düşüş ve yağışla birlikte beyaz günler için hazırlıklar başladı. Artık cildimizi, saçımızı, bedenimizi, evimizi, gardıroplarımızı yeniliyoruz. Alışverişte erken davranarak hem kış ruhunu yakalayacak hem de trend takipçileriyle yarışta aradaki mesafeyi açacağız.

25 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Karlı günlere yatırım zamanı

Bağcıksız koşu ayakkabısı 

Adidas, koşu kategorisinde bir kez daha çığır açtı ve bağcıksız ilk performans ayakkabı siluetini üretti. UltraBOOST Laceless, düzene meydan okuyor ve bir kez daha sınırları genişletiyor. Bu heyecan verici yeni ürünün geçtiğimiz aylarda gerçekleşen global lansmanından sonra, kadınlar için şafağın tozlu ve doğal tonları ile erkekler için alacakaranlığın ham çivit mavisine bürünen yeni renkleriyle UltraBOOST Laceless şimdi Türkiye’de. 

Yünlü deriye renkli yorum 

Modada trendlerin ve kaliteli işçiliğin öncüsü Desa, günümüzün en gözde stillerinden shearling bir diğer adıyla yünlü deriyi farklı renk ve model alternatifleri ile sunuyor. Marka soğuk kış günlerinde shearling mont ve yelekler ile şık ve stil sahibi bir görünümü garantiliyor.

Tabaklara işlenen dantel

Jumbo tarafından titizlikle tasarlanan Pina yemek takımı beyazın vazgeçilmez asaletinden besleniyor. Yaldızlı kenarların ve kabartma desenlerin bir dantel gibi işlendiği yemek takımı naif tasarımı ile hem size hem de misafirlerinize sofralarda eşlik ediyor.

Dört elementin enerjisi 

Kişiye ve mekana özel de hazırlayabildiği el yapımı seramik ürünleri ile Stil44, yılbaşında yeniden yorumladığı bin yılların mirasını hediye etmek isteyenlerin adresi olacak. Doğanın dört elementi kendi stilinde buluşturduğu sıcak, el yapımı seramik koleksiyonu ile doğanın ikramlarını yaşam alanlarına taşımak isteyen herkese hediye alternatifleri sunuyor. 

İnce bellide yedi stil 

Çay bardağı pazarının yıldızı İstanbul çay bardaklarının ardından Faruk Malhan yeni bir seriye imza attı. Sibirya çayından Bolivya çayına, sahur çayından iftar çayına, sabah çayından akşam çayına değişen çay içimlerinin Faruk Malhan’a esin olduğu Mislina serisinde dünyanın birçok kültüründe ortak yeri olan yedi rakamı, form ve antik çizimler ile kimlik buluyor.

Gardıropta mimari estetik 

Farklı dinamikleriyle tüm zıtlıkları içinde barındıran Tokyo, rafinelik ve netlik üzerine kurulu mimari yapısıyla da Cacharel’in bu sezon ilham kaynaklarından biri. Bloklar, yükselen düz formlar arasında dairesel, ilginç ve birbiriyle normalde uyması imkansız olan geometrik formlar, şehrin silüetini yansıtıyor. 

Kayak heyecanı başlıyor  

Her hafta yenilenen temalarıyla farklı, fonksiyonel ve kullanışlı ürünler sunan Tchibo, müşterilerini kayak koleksiyonuyla buluşturuyor. Kask ve kayak gözlükleri, termal iç giyim ürünleri, soğuktan koruyan dış giyim ürünleri ve fonksiyonel aksesuarların bulunduğu koleksiyonda  kadın ve erkeklerin yanı sıra çocuklar için de kayak kıyafetleri bulunuyor. 

Kabanda asil kesim 

Trendlerin öncüsü Brooks Brothers, yaklaşan kış mevsimi için konforu, estetiği bir arada sunan montlar, kabanlar ile göz alıcı ve zengin alternatifler sunuyor. Zamansız klasikleri yeniden yorumlayan şıklığın sembolü, marka soğuk havalara karşı kadın ve erkekler için alternatifli bir koleksiyon sunuyor. 

Güzellik ve cazibe üçgeni

NARS Cosmetics, NARS 2017 Holiday Koleksiyonu için ünlü fotoğrafçı ve sanatçı Man Ray’in eserleriyle işbirliğini sunuyor. Koleksiyon, Man Ray’in heyecan verici modern sanatından esinlenilen ve sınırlı sayıda üretilen şaşırtıcı ürün seçeneklerinden oluşuyor. Cüretkar ve parlak renklerden meydana gelen koleksiyon, sanatçının efsanevi zekasını çağrıştırırken cesur boyutlu efektler özgünlüğünü öne çıkarıyor.