18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Okul alışverişi başlasın

Okulların açılmasına sayılı günler kaldı. 2018-2019 öğretim yılı başlarken öğrencileri alışveriş heyecanı sardı. Henüz alışverişe çıkmadıysanız sayfamıza göz atmayı unutmayın...

8 Eylül 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Okul alışverişi başlasın

Pritt ile küçük uzaylılar okula dönüyor  

Hayallerini gerçeğe dönüştür mottosu ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmelerine katkı sağlayan, dünyanın ilk stick yapıştırıcısı Pritt, her yıl okula dönüş sezonu için dikkat çekici bir konsept seçiyor. Birbirinden farklı temalarla çocukları cesaretlendiren, okula dönüşü eğlenceli hale getiren hikayeler yaratan Pritt’in 2018 okula dönüş sezonu için seçtiği tema ise uzay! Doğal içeriği sayesinde güvenle kullanılan Pritt, çocukları yepyeni bir maceraya çıkarıyor. 

Ders zili MOPAK’la çalıyor

Tatil bitti, okullar açılıyor. Bu dönemin en keyifli yanlarından biri de okul alışverişi. MOPAK, yeni eğitim-öğretim yılını kaliteli ve eğlenceli ürünleriyle karşılıyor. Masaüstü, Hokus Pokus silinebilir keçeli kalemleri, Jumbo kuru boyalar, Lunapark serisinin ürünü pastel boyalar, çocukların okula dönüş heyecanına ortak oluyor.

Okul sezonu FLO ile başlıyor

Okul sezonu için tüm çocuklara konforlu ve cazip alternatifler sunan FLO’nun, sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık, spor ve casual modellerini görmeden okul alışverişinizi yapmayın. Okula rahat ve havalı bir ayakkabı ile adım atmak isteyenlerin tercihi çocuklar FLO... Lisanslı ürün koleksiyonunda yer alan çanta, suluk ve kalemlik gibi çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.