25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Rengarenk olduk

Yazın pozitif enerjisi kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı! Vitrinler rengarenk, ruhumuz cıvıl cıvıl! Alışveriş öncesi kullanışlı ve şık öneriler almak isteyenleri alışveriş rehberimiz ile baş başa bırakıyoruz.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Rengarenk olduk

Yaz düğünlerine hazır mısınız?

Machka’nın yeni koleksiyonundaki gece elbiseleri, ılık bahar düğünlerinden akşamüstü davetlerine kadar zarif ve feminen bir seçki sunuyor. Ayrıca koleksiyondaki ince kıtır karbon kaplamalı koton bluzlar ile vual, poplin ve güpür kumaşlardan üretilen tunikler favori parçalarımız arasında yerini aldı.

Gezginlerin baş yaveri

Seyahati bir yaşam biçimi olarak benimseyenler için en önemli şey valizleri! American Tourister da 80 yılı aşkın süredir eğlenceli ve maceracı ruhu ile dünyayı keşfetmek isteyen genç, hevesli gezginlere en ideal valizi üretmeyi amaç edindi. Plakların dairesel şekillerinden esinlenilerek tasarlanan Soundbox gezginlerin yeni gözdesi olmaya aday!

Şimdi vintage moda

Gözlük markası Etnia Barcelona’nın sanat ve anarşiyi buluşturduğu 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonu Be Anartist tanıtıldı. Vintage ve retronun harmanladığı özgün bir çizgide tasarlanan gözlükler, mikro karakteri ve farklı formlardaki yapılarıyla yazın gözdeleri arasına şimdiden girdi.

Milli takımın ayakkabısı belli oldu

Nike, bu yaz gerçekleşecek şampiyonada giyilecek yeni kramponları tanıttı. Bu yaz sahaya çıkacak her ülkeden Nike oyuncuları, milli takım renklerini beyaz kramponlarla tamamlayacaklar. Kramponların topuğundaki 32 çizgili üçgen, turnuvadaki her bir ülkeyi temsil ediyor. Oyuncular, ülkelerini gururlandırmak için bu üçgeni; bayraklarını temsil eden bir grafikle tasarlayabilecek. 

Japon stili Türkiye’de

Miniso, yaz renklerinden ilham alınan ve sayısız seçenek sunan çantalarıyla vitrinlerini süsledi. Japon tasarımının farklı dokunuşlarını aksesuar bölümüne yansıtan marka, rengarenk omuz, sırt ve el çantaları ile birbirinden şık cüzdanlar sunuyor. 

Sofralar için pratik çözümler

Arzum,  Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarının en büyük yardımcısı olmayı hedefliyor. Cookart Maxi fırın ile aynı anda iki farklı tepside yemek pişirebilirsiniz. Kavurmacım Elektrikli Pişirici ile kalabalık masaların yükünü hafifletebilirsiniz ya da  Technoart ile sert gıdaları bile kolaylıkla istediğiniz şekle sokabilirsiniz. Mutlu Ramazan sofraları!

Gençlere kampanya

Modern ve dinamik koleksiyonları dikkat çeken Tudors’tan  gençlere kampanya var. Marka, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında öğrencilere yönelik yapılan kampanya ile sosyal medyada Tudors hesaplarını takip edip, gönderiyi paylaşan ve bir arkadaşını etiketleyen öğrencilere anında yüzde 10 oranında indirim sunuyor. İndirimi kazanan gençler istedikleri Tudors mağazasına gittiklerinde paylaşımı gösterip diledikleri üründe indirimlerini kullanabilirler. 

Her daim deniz havası

Saç şekillendirici markası Egos tarafından geliştirilen Egos Wavy Deniz Tuzu Etkili Saç Şekillendirme Spreyi, içeriği ve formülüyle yaz döneminde doğal deniz dalgası etkisi oluşturmak isteyenlerin favorisi olabilir!

Aile büyüyor

Maybelline New York’un Türkiye’de satışa sunulduğundan beri ilgi gören serisi Fit Me’nin yeni bir üyesi var: Fit Me Kapatıcı. Doğal ve kusursuz ten görünümü sağlamayı hedefleyen ürünün öne çıkan özelliği yağ içermiyor olması.