24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Renkli tasarımlarla alışverişe yön verin

Tüm markalar baharın gelişini tasarımlarına yansıtarak kutluyor... Bütün koleksiyonlar cıvıl cıvıl ve enerji dolu… Alışverişe çıkma niyetindeyseniz buradan kendinize uygun bir tema seçebilirsiniz…

18 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Renkli tasarımlarla  alışverişe yön verin

AKSESUAR

Gecenin büyülü rengi safir 

Pırlantadan sonra değerli taşların en serti olarak bilinen safir, gecenin renkleri ile Gülaylar’ın Coloris Koleksiyonu’nda yeniden hayat buluyor. 

Marin ve Akdeniz teması

Mustang Jeans, ilkbahar-yaz koleksiyonunda marin ve Akdeniz temalarından esinleniyor. İşlenmemiş görünümlü konik ve düz kesim denimler, hafif ve özgün renklendirmelerle sade ve rahat bir yazın müjdesini veriyor. 

Doğadan desenler ve toprak tonları ile farklılaşın

Marks & Spencer, koleksiyonuna eklenen doğadan desenler ve toprak tonları şık kombin alternatifleri sunuyor. Gömlekler, kol ve bel detaylarıyla dikkat çeken bluzlar, her tarz ve kesime uygun denimler, ceketler ve hırkalar mevcut.

Dolapta işlevsel ev kıyafetleri dönemi başladı 

Penti ev giyim koleksiyonuyla, evde de romantik bir stil sunuyor. İncecik kumaşlar; soft ve pastel renkler, tropik desenler ve sloganlı baskılarla buluşuyor!

MODA

Modern ve zamansız şıklık

Brooks Brothers’ın ilkbahar koleksiyonu modern ve zamansız tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Amerikan realist ressamlarının kullandıkları renk ve ışıklardan ilham alan marka, ulaşılabilir fiyatlarıyla günlük yaşam içerisinde farklı olmak isteyenlere hitap ediyor.

‘Farklılıklar iz bırakır’

AVVA’nın ‘farklılıklar iz bırakır’ vurgusuyla hazırladığı koleksiyonda soft renkler, indigolar, turuncu, krem, soluk kırmızı, amazon yeşili, sarı, açık griler dikkat çekiyor. 

Hediye deneyiminizi değiştirin

Mobil hediye gönderme uygulaması olan Jestiniyap ile Vakko, ETS Tur, Sephora, Sunset Grill, Spago, Bose ve D&R gibi yüze yakın marka ve binlerce hediye alternati sayesinde sevdiklerinize ister not yazarak isterseniz de video çekerek hediye gönderebiliyorsunuz. 

DEKORASYON

Oturma odanızı hareketlendirin

İder Mobilya, evin en çok vakit geçirilen oturma odaları için tasarladığı Kardia TV ünitesiyle hayatınıza renk katmak istiyor. Geometrik formlu tasarımları, ortama hareketlilik katarken, çoklu kullanılabilir özelliği dekoratif ihtiyaçları pratik bir şekilde çözmeye yardımcı oluyor.

KİŞİSEL BAKIM

Cilt bakımına yeni bir soluk…

Ciltte biriken kir, yağ ve makyaj ciltte kusurlara neden oluyor. L’Oréal Paris’in ‘saf kil maske’ ve ‘saf kil jel’in içindeki kırmızı yosun özü, Okaliptus özü ve mıknatıs özelliğiyle cilt bakımınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Suyun gücünden gelen devrim

Nemlendirme, güneş koruması, anti oksidan kompleks ve makyaj sabitleme özellikleri Bioderma’nın HydrabioEau de Soin’da buluşuyor. Ürün  ciltte yağlı bir his bırakmıyor.     

Güne enerjik başlayın

Duş almak, güne enerjik başlamanın en kolay yolu! 2’si 1 arada formülü ile Palmolive Men erkeklere özgü koku deneyimini, ferahlık ile birleştiriyor. Ürünün içeriğindeki doğal limon özü ile cildi derinlemesine temizliyor. Duş jelinin ikinci etkisi de kokusu. Hafif ama etkili aromatik koku enerji veriyor, gün boyu tazeliği korunmasını garantiliyor.