25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sevdiğinizi söyleyin yeter

Annelere olan sevgi elbette bir güne sığdırılamaz. Ama madem icat edilmiş, bu günü es geçmeyelim. Annesine hediye almakta gecikenler sizler için hediye alternatifleri ve gönül alıcı hediyeler bulabileceğiniz kampanyalar bu sayfada.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Sevdiğinizi söyleyin yeter

Annesinin kızlarına

DeFacto, Anneler Günü için hazırladığı özel koleksiyonu ile şık ve modern hediyeler arayanlara alternatifler sunuyor. 5-13 Mayıs tarihleri arasında ‘Annesinin Kızı’ koleksiyonu 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla bu sezonun en şık anne-kız kombinini oluşturmayı hedefliyor.

Ona kalbinizi verin

Bernhard H. Mayer Eternity Takı Koleksiyonu’nda her tarzda kadına uygun hediye seçeneği bulunuyor. Klasik, modern, sade, gösterişli… Kalbi çocuğu için atan annelere özel tasarlanan Milena Kolye ise anneler günü için ideal bir hediye olarak çıktı karşımıza.

Duygulara hitap eden çantalar

Seda Saydam tarafından kurulan ve 8 duyuya hitap eden çanta tasarımlarıyla Soctet markası seçkin satış noktalarında ve online platformda moda severlerle buluştu. Farklı tasarımlar görmek isteyenlere duyurulur.

İndirimi kaçırmayın

Alfemo’da Net yüzde 35+yüzde15 nakit indirimli kampanya başladı. Anneler Günü’nde annesine sürpriz yapmak isteyenler ya da evlilik hazırlıkları yapanlara duyurulur!

Altın oranı es geçmeyin

Yeni sezona adım atarken makyaj çantasını yenilemeyi düşünenler ve annesine hediye arayanlara NOTE’un Perfecting serisini öneririz. Leonardo Da Vinci’nin altın oranından ilham alınarak hazırlanan seri, kusursuz görünüm için en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir. 

Cildini koruyun

Sinoz, Anneler Günü’nde çocukları için uykusuz kalan, yorulan annelerin göz çevrelerinde oluşan halkaları, torbaları ve kaz ayaklarını gidermek için üretilen Göz Çevresi Bakım Kremi’ni annesine hediye arayanlara öneriyor. 

Bereket Döner’den anneler günü kutlaması

Türk dönerinin dünyadaki sözcüsü ve savunucusu Bereket Döner Anneler Günü’nü yine unutmadı. Anneler Günü tüm dünyada kutlanırken, Bereket Döner ürünleriyle bu özel günde de tercih edilen lezzet noktaları arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Bereket Döner CEO’su Muhammet Nezif Emek, tüm ürünlerin anne titizliğiyle üretilerek satışa sunulduğunu belirterek “Tüm ürünlerimizde damaklarımızda eşşiz tadlar bırakan annelerimizi örnek aldık. Güven duyulan markamızın eşsiz lezzetleriyle Anneler Günü’nde de tüm annelerimizi şubelerimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi. Bereket Döner’de her gün yarım milyondan fazla insan için döner üretirken, geleneksel damak tadımıza, annelerin kurduğu sofralara özgü lezzetlerin ilhamıyla ürünlerini alıcıyla buluşturduklarını söyleyen Emek, “30 yıllık deneyimimizde Bereket Döner tüketicisini sadece müşteri olarak görmedi. Markamıza güven duyan milyonlarca insanın sorumluluğunu bir an bile unutmadan yolumuza devam ederken, 1988 yılından günümüze kadar bu anlayışı taşıdık” şeklinde konuştu. Türk Döneri’nin geleneksel damak tadına uygun ve sağlıklı protein kaynaklarından olduğunun uzmanlar tarafından sık sık dile getirildiğini belirten Emek “Tüm anneleri babaları çocuklarıyla birlikte Anneler Günü’nde şubelerimizde ağırlamak istiyoruz” dedi.

Güzellik hediye edin

Farmasi’nin Anneler Günü’ne özel hazırladığı seriler geniş hediye alternatiflerinden oluşuyor. Dr. C. Tuna Age Reversist serisi ile annelerimize gençlik iksiri sunan firma, Glamorous parfüm ve Optimal Style Maskara ile de annelerimizin güzelliğini taçlandırmayı hedefliyor.

Tek tıkla problem çözüldü

Anneler Günü için ne hediye alsam diye hala düşünüyorsanız, teknoloji odaklı e-ticaret sitesi incehesap.com’u ziyaret etmenizi öneririz. Sitede bulunan pek çok seçenek arasından annenizi hem mutlu edecek hem de hayatını kolaylaştıracak bir hediye seçebilirsiniz. 

Kırmızı halı etkisi

Gizia, annelerimiz için kırmızı halı konseptinde bir koleksiyon seçkisi hazırladı. Siyahı ipek şifonlar ile yorumlayan marka, bu koleksiyonda 3 boyutlu çiçek işlemelerle alışılmışın dışında bir stil koyuyor ortaya. Swarovski işlemelerin başrolde olduğu tasarımlarda puantiye deseni de hakim.