25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Stil değişiminin kış saati başladı

Pastırma sıcakları bize kara kışın kapıda olduğunu söylüyor. Yeni sezonu genç bir cilt, taze bir görünüm ve bambaşka bir tarzla karşılamaya ne dersiniz? Yenilenme sürecine evimizi de dahil edecek, kışın enerjik ruhunu hep birlikte yakalayacağız.

11 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Stil değişiminin kış saati başladı

GENÇLİK RUHUNU ATEŞLE

Genç stilini, enerjik ve capcanlı tasarımlarla yansıtan OXXO, yeni sezonda, ‘wild at heart’ mottosu ile yola çıktığı OXXO-BOOM koleksiyonunu sunuyor. Davranışlarından bakış açılarına ve stiline kadar eğlenceli, çılgın, asi ve gençlik ateşi hiç sönmeyen bir ruhu yansıtan yeni koleksiyon vazgeçilmez parçaları bir araya getiriyor. 

BABALAR VE OĞULLAR ŞIKLIK YARIŞINDA

LC Waikiki babalar ve oğulları için tüm yıla yayılan ve her biri ayrı temadan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Kasım ayında mağazalarda yerini alacak olan özel koleksiyonla baba-oğul kendilerini birer havacı gibi hissedecek. Yeşilin tonlarının çokça kullanıldığı havacılık koleksiyonunda kamuflaj trendi baskın rol oynuyor. Trendler yenilendikçe farklı temalarla karşımıza çıkmaya devam edecek koleksiyonla babalar ve oğulları tarzlarını yansıtma fırsatı elde edecek.

24 saat sağlığın nabzını tutun 

Sağlıklı ve dengeli bir yaşam tarzını hedefleyenlerin merakla beklediği Samsung Gear Sport, mavi ve siyah renk seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuldu. Gear Sport, zarif tasarımı ve su geçirmezlik özelliğiyle suda ve karada çok yönlü bir kullanım sunuyor. Kullanıcıların daha sağlıklı ve dengeli bir yaşam için ihtiyaç duydukları bilgilere erişebilmeleri amacıyla tasarlanan yeni Gear Sport’da internete bağlı olmadıklarında dahi beslenme ve egzersiz tavsiyeleri alabiliyorlar. 

Üçü bir arada mont 

Timberland, şehrin değişken hava yapısından ilham alarak tasarladığı; ceket, yelek ve puffer montu bir arada bulunduran, 3 katmanlı koleksiyonuyla dikkatleri çekiyor. Koleksiyonda, her parça kendi içinde bir tarza sahip olduğundan stil ve kullanışlılık arasında bir tercih yapmak zorunda bırakmıyor.  Her bir parça tek ya da bir arada kullanılıyor. 

Cesur kadınlardan sert adımlar Siyah-beyaz rüyalar 

Kış mevsiminden ilham alan desenleriyle dikkat çeken Linens Venus Nevresim Takımı, yumuşacık pamuk saten yapısıyla konforu ve estetiği bir arada sunuyor. Siyah ve beyazın zarif çizgilerle buluştuğu nevresim takımı, zebra deseniyle yatak odalarını sarıyor. Nevresim takımıyla aynı tasarıma sahip keyif veren renk ve çizgilerinin yanı sıra yumuşacık dokusuyla Venus Battaniye de soğuk kış günlerinin kurtarıcısı oluyor.

Neştersiz estetik

Elancyl Sérum Fermeté Buste yeniden şekillendirici jel; içeriğinde bulunan, elastin ve fibrillin etken maddeleri ile daha genç görünümlü göğüs ve dekolte bölgesine sahip olmanızı sağlıyor. Serum sarkmış göğüsleri toparlayıp, sıkılaştırarak eski formuna kavuşmasını destekliyor.