25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Şubat kampanya ile geldi

Şubat ayı kampanyalarla birlikte geldi. Hemen hemen her markada indirim fırsatı ve kampanyalar alıcıları bekliyor. Haftanın öne çıkan ürünleri, sınırlı sayıda üretilen tasarımlar ve daha fazlası için bu sayfaya göz atabilirsiniz…

10 Şubat 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Şubat kampanya ile geldi

Renklerin içinde kaybolabilirsiniz

600’den fazla rengarenk ürünün rafları süslediği İnovatif Japon markası Miniso’da aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar her bütçeye ve tarza uygun ürünü bulmak mümkün. Kendiniz için alışveriş yaparken bu rengarenk mağazadan sevdiklerinize de hediye almayı unutmamalısınız.

Derdinizi anlatan tişörtler

LC Waikiki, kadın ve erkekler için tasarladığı yeni koleksiyonunda sevgi sözcüklerini tişörtlere işledi. Çiftler için hazırlanan tasarımlarda ‘Mr. Right’, “Mrs. Always Right’, ‘The King’, ‘The Queen’, ‘You+Me=We’ baskıları öne çıkıyor.

Müzikli kutuda çay

Hediye olarak çay almayı düşündünüz mü hiç? Beta Tea’nin müzikli kutularda sunduğu birbirinden lezzetli çaylar, ilginç bir alternatif olarak çıktı karşımıza. Siyah çayı farklı bitkilerle harmanlayarak hoş koku ve aromalı karışımlar hazırlayan markanın ürünlerine bir göz atabilirsiniz.

Hayat güllerle güzel

‘Hayat Gül’ünce Güzel’ sloganıyla online çiçek gönderimine farklı bir soluk getirmeyi hedefleyen Güldemet, sevdiklerinin yüzünü güldürmek isteyenler için ideal adres olabilir. Her zevke uygun özel kadife, deri ve ahşap sandıklarla istenilen renkte gülleri kombinleyen firma, göndereceğiniz hediyelere değerli bir form kazandırabilir.

Gömlek ütülemek tarih oldu

Hazır giyim markası Brooks Brothers, hem kadın hem erkekler için koleksiyon üretiyor. Kadınlar için üretilen yün kaşmir atkı, bere ve eldiven modelleri öne çıkarken erkeklerde ise kırışmayan Non-Iron gömlekler favoriler arasında.

Feminen nakış detaylar

Hem günlük stilde hem de özel gecelerde sofistike bir tarz oluşturan kadınlara hitap eden NetWork, koleksiyondaki kırmızı parçalar, inci, nakış, taş detaylarıyla zarafeti vurguluyor.

Kampanyayı kaçırmayın

Erkek giyim markası Crispino, yeni koleksiyonuyla bu sezonda sevdiklerinizin mutluluğu için hazır. Triko grubunda bir alana bir hediye avantajı ve Gömlek+Kravat+ Parfüm 69.90 TL’lik hediye paketi ile tek ceketten takım elbiseye, kol düğmesinden kravata, gömlekten triko çeşitlerine birçok ürün seçeneği sunuyor.

İndirim sezonu açıldı

D’S Damat mağazalarında aksesuar setler 69,90 TL gömlek-kravat setleri ise 79,90 TL. Ayrıca Sonbahar-kış sezonu belirli ürünlerinde yüzde 50 indirim bulunuyor. Gardırobunu yenilemek isteyenler ve sevdiğine hediye arayanlar bu kampanyayı gözden kaçırmamalı.