26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Vitrinler renklendi!

Vitrinler soğuk havaların kasvetini terk edip yeni sezon ürünlerle renklenmeye başladı. Neon renklerin ve botanik desenlerin ön plana çıkmaya başladığı bu sezon için alışverişe henüz çıkmadıysanız burada sizin için birkaç öneri var…

18 Şubat 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Vitrinler renklendi!

MODA

Özgür ruhlara

Dünyaca ünlü modacı Marcell Pustul, kendi markasıyla giyim markası bonprix.com.tr için çok özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyonda yer alan parçalar, kadınların özgür ruhuna hitap ediyor. Tüller, yırtmaçlar, payetlerle hareketlenen elbiseler, armalı deri ceketler, yırtık pantolonlar, çarpıcı tulumlar ve şık bluzlar, moda tutkunlarını bekliyor. 

Minimal stil 

Sezonun yükselen trendlerini kişisel çizgisine sadık kalarak yorumlayan İpekyol, ilkbahar-yaz sezonunda, botanik desenler ve zenginleştirilmiş detaylar ile buluşan minimal stil anlayışıyla sahneye çıkıyor. Maskülen parçaların feminen parçalarla harmanlandığı koleksiyon, modern ve güçlü kadınlarını bir serüvenine davet ediyor.

Meksika’dan gelen ilham

Cacharel, yeni sezonda ilhamını Meksika’nın Yucatan Yarımadası’nda bulunan ve tarihi taşlarında yazılı toprakların başkenti Merida’dan alıyor. Renk paletinde sezonun öne çıkanları arasında terakota, taş rengi, lacivert, gri ve kök yeşili bulunuyor.

Kutu kutu şıklık

Tergan, her tarza uyum sağlayan kutu çanta trendini ilkbahar-yaz koleksiyonuna yansıtıyor. Sokak modasının vazgeçilmezlerinden çapraz askılı kutu çantalar neon renkleriyle ön plana çıkıyor.

 

DEKORASYON

Geceyi aydınlatan nevresim

Tasarımcı kardeşler Ezra+Tuba’nın TAÇ’a özel tasarladığı Glow nevresim takımının üzerindeki desenler, özel bir baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak göz alıcı bir görünüm sunuyor. Üç farklı desen seçenekleriyle yaşam alanlarına ayrıcalık katıyor.

Güle farklı yorum

Jumbo, duyguları en güzel anlatan ve tüm zamanların vazgeçilmez çiçeği, gülü farklı bir yorumla sofralara taşıyor. Gül desenlerini porselene taşıyan Fine Rose yemek takımıyla sevdiklerinize özel hissettirebilirsiniz.

TEMİZLİK

Çamaşır yıkama teknolojisinde devrim ABC deterjan çamaşır yıkama teknolojisinde bir devrim gerçekleştirdi. 2’si 1 arada sıvı çamaşır deterjanı ile deterjan ve yumuşatıcı etkiyi bir arada sunuyor. Bu sayede pek çok işi aynı anda yapmayı tercih eden tüketiciler için kolaylık sağlayacağı savunuluyor.

BAKIM

Doğallığı tercih edenlere  ‘Kendine iyi bak’ mottosuyla yola çıkan Ashley Joy, paraben içermeyen doğal formüllü saç bakım yağı, şampuan, serum ve saç spreyi ile bakımına özen gösterenlerin tercihi olabilir.

Hem cildine hem stiline önem verenlere…

Arko Nem canlandırıcı bakım kremlerinin sınırlı sayıda üretilecek olan özel serisi, Tülin Şahin’in imzasıyla tüketicilerle buluşuyor. Moda konseptiyle hem cildine hem de stiline önem veren Türk kadınları için yeniden tasarlanan seri, raflarda yerini almaya başladı.