25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yaz coşkusu sizinle!

Vitrinlerde enerji patlaması! Her koleksiyonda bir renk cümbüşü enerji patlaması var hatta bir karnaval havası… Bu coşkudan nasibinizi almak istiyorsanız sayfayı incelemelisiniz.

29 Temmuz 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yaz coşkusu sizinle!

DEKORASYON

Tropikal esinti

Altın sarısı kumsallardan turkuaz denizlere, palmiyelerin gölgesinde renklerle iç içe egzotik bir deneyim. Tropikal kuşağın tüm canlı renklerini tropik koleksiyonuna taşıyan Karaca Home, desenli pikeler, yaprak motifli nevresimler ve nakışlı yastık kılıfı alternatifleriyle yatak odası yaz dekorasyonunun en gözde parçalarını bir araya getiriyor.

Piknik keyfinizi tamamlayın

Crate and Barrel, güzel havaların tadını piknikte çıkartmak isteyenler için şık ve kullanışlı alternatifler sunuyor. Ürün yelpazesinde yer alan portatif kılıflı piknik masasına kenarlı emaye kase ve salata tabağı eşlik ediyor. Piknik için hazırlayacağınız farklı lezzetleri bir arada sunmayı kolaylaştıran Galvaniz üç katlı servis tabağı da rustik tarzıyla sofraya farklı bir atmosfer katıyor.

KİŞİSEL BAKIM

Sağlıklı bronzluk 

Bioderma hem koruma sağlayan hem de doğal bronzlaşmayı hızlandıran kuru yağ formunda transparan güneş koruyucu Photoderm Bronz Brume Dry Oil SPF 30’u sunuyor. Yağ dokusu sayesinde tüketicilere kullanım keyfi sunarken yüz vücut ve saçta da kullanılabiliyor.  Islak ciltte de kullanılma özelliği bulunan ürün, hafif parfümlü ve ışıltılı görünümüyle sağlıklı bronzluğu keyfe dönüştürüyor.

LEZZET

Yaz ferahlığı

Caffe Nero, yepyeni ürünü Çilekli Sicilya limonatası ile ferahlık sunarken sizi çocukluğunuzun yaz tatillerine götürecek. Limonata ekşi-tatlı lezzeti ile kalpleri fethederken; capcanlı görüntüsü ile damaklara olduğu kadar gözlere de hitap ediyor. 

Şekere doğal alternatif

Elmadaki doğal şekeri en saf haliyle sunan Doal Meyveden Şeker, rafine şeker yerine doğal tatları tercih edenler için yepyeni bir alternatif olarak ön plana çıkıyor. Hiçbir kimyasal, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Meyveden Şeker, düşük glisemik indekse sahip olmasıyla da rafine şeker ve türevlerinden ayrışıyor.

TEMİZLİK 

Doğadaki kokulardan ilham 

ABC, kokularıyla sizi mutfaklarınızdan alıp fesleğen ve portakal bahçelerine götürecek yeni sıvı bulaşık deterjanlarını satışa sundu. Yeni formülü ile tek damlada istediğiniz sonucu yakalamanıza yardımcı oluyor. Yıkama anında ise yayılan özel fesleğen ve portakal kokuları ile bulaşık yıkamak daha keyifli bir hale geliyor.

AKSESUAR

Mavi ve yeşil yeniden yorumlanıyor

Vive Le Roi, ikonikleşen tasarımlarıyla yaz trendlerini tarz sahibi erkeklerle buluşturuyor. Mavi ve yeşil renkli takılar siyah pırlanta, gümüş ve altınla uyumu gözler önüne seriliyor. Mavi taşlı yüzükler, yeşil deri ve gümüş detaylı bileklikler hem gündüz hem gece tarzına önem veren erkeklerin iddialı görünmesini sağlayabilir.

MODA

Snoopy geri geliyor 

Vans, çocuk ruhluların kalbine dokunan, sevenlerini geçmişe götüren bir işbirliğine daha imza atıyor. Charles M. Schulz’un unutulmaz Peanuts çizgi roman karakterleri nam-ı diğer Charlie Brown, sevimli köpeği Snoopy ve Lucy Peanuts koleksiyonunda hayat buluyor. Koleksiyon Classics modelleri, giyim ürünlerini ve bunlarla uyumlu aksesuarları içeriyor. 

Cıvıl cıvıl enerji

Yazın cıvıl cıvıl enerjik havası Sport in Street’te rengarenk adımlarla karşılanıyor. IN Street’te yer alan dünyaca ünlü markaların sneaker, sandalet ve terlik modelleri ile yazın enerjisi kombinlerinize yansıyor.

Şapkasız olmaz 

Penti, plaj stilinin olmazsa olmazı şapkayı onlarca seçenekle sunuyor… Modern ve minimal görünümün yanı sıra doğallık kavramının da ön planda olduğu sezonu, herkesin beğenisi kazanacak tasarımlarla karşılayan marka ‘şapkasız olmaz’ diyor. Natürel malzemeler ve geleneksel teknikler kullanılarak üretilmiş şapkalarla plaj stilinizi tamamlamaya hazır olun. 

Yaz hafifliğini hisset

Colin’s, kadınların ve erkeklerin günlük giyim tercihlerini kolaylaştıracak sezon trendi giy-çık ürünler sunuyor. Hem şık hem basic tasarımların yer aldığı koleksiyon, hafif dokulu kumaşları ve rahat kalıpları ile sıcak yaz günlerine eşlik ediyor.