25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yaz’a hazır mısınız?

Baharı yaz sıcakları ile uğurluyoruz. Haziran ve onunla birlikte tatil sezonuna ‘merhaba’ deme zamanı. Denize, güneşe, yazın enerjik günlerine hazır mısınız?

26 Mayıs 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yaz’a hazır mısınız?
Floral desenler başrolde
 
Yaz trendleri elbiselere de yansıdı. Klasiklerden vazgeçmeyenler için çizgililer; yazın ruhuna ayak uydurmak isteyenler için floral desenler ve volanlar Mudo’nun yeni koleksiyonunda başrolleri paylaşıyor!
 
Güneşe dikkat!
 
Güneş ışınları kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayan serotonin ve  D vitamini üretimini sağlıyor. Ancak güneşten yayılan UVA ve UVB ışınları sadece cildi yaşlandırmakla kalmayıp cilde leke ve  yanıklar gibi daha ciddi zararlar da verebilir. Sebamed’in uzmanları güneş kreminizi sürmeden dışarı çıkmamanız gerektiğini hatırlatıyor.
 
Yaz renkleri belli oldu
 
Dockers, yepyeni tshirt ve sweatshirt modelleriyle baharı karşılıyor. Yüzde 100 pamuklu kumaştan üretildiği belirtilen tasarımlarda gri, uçuk mavi, uçuk pembe ve lacivert renkleri öne çıkıyor. Bu tasarımlar yaz ayları için ideal!
 
Tığ işlemeler yine gözde
 
Gap, yaz koleksiyonunda yer alan rahat, modern ve trend parçalarıyla güneşli yaz günlerine hareket getiriyor. Sımsıcak yaz renklerden oluşan koleksiyonla bu mevsim çok canlı ve dinamik geçecek gibi görünüyor! Keten ve pamuklu parçalardaki tığ işi süslemeler bizim favorimiz oldu.
 
Sussuz da tüketilebilir
 
Yeni Supradyn Energy Fast Action’ın istenilen zaman istenilen yerde suya ihtiyaç duymadan kolayca alınabilecek yeni formu eczane raflarında yerini aldı. Günlük koşuşturmada yardımcı arayanlara duyurulur!
 
Babalar Günü yaklaşıyor
 
Yenilenen yüzü ve ikonik modelleriyle dikkat çeken Camper, Babalar Günü için şimdiden hediye bakmaya başlayanlar için birbirinden şık seçenek sunuyor. Üstelik yüzde 30’a varan indirim avantajı da cabası!
 
Çocuklar sizi bekliyor
 
Oyuncak markası Toyzz Shop, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile başlattığı sosyal sorumluluk projesiyle çocukların eğitimine destek oluyor. Proje kapsamında 15 Nisan 2018-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Toyzz Shop mağazalarından veya toyzzshop.com’dan ‘Rising Sports’ ürünlerinden alanlar, TEGV’in katkılarıyla okuyan 1.000 çocuğun bir senelik eğitimine destek vermiş olacak. Bağış yapmak için ne güzel bir fırsat değil mi?
 
Ramazan sofralarının tadı
 
Lipton Ice Tea; gazsız, renklendiricisiz ve koruyucu içermeyen özelliği ile Ramazan sofralarının baş tacı olmaya aday. Limon, Şeftali, Mango, Karpuz, Yeşil Çay, Şeftali Light ve Double aromalı çeşitlerinden sizin en sevdikleriniz hangisi?