25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Yeni yıla hazır mısınız?

Yeni yılın heyecanı şimdiden şehri sarmaya başladı. 2018’e geri sayıma geçtiğimiz bu günlerde vitrinlerdeki ışıltılı tasarımlar arasında gezdik…

9 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Yeni yıla hazır mısınız?

Kadife her yerde!

Silver, kırmızı ve siyah renklerin hakim olduğu yeni OXXO koleksiyonunda bizim dikkatimizi ayakkabılar çekti. Sezonun favori modellerinden kadife dokulu ayakkabılar, streç botlar, bilek boy ve diz üstü modeller kış trendlerini yakalamanıza yardım edebilir. 

Trendleri kaçırmayın

Kıramer üç yeni koleksiyon tanıttı: Kiss Me, Hold Me ve Call Me. Sezonun trendlerini bu üç farklı kreasyonda yakalayabilirsiniz.

Dudakları bakıma alıyoruz

Nubia mağazaları bünyesinde yer alan Kryolan’ın Lip Rouge Sheer Dudak Palet’ini gördünüz mü? İçeriğindeki E vitamini nedeniyle dudaklara bakım da yapan yeni rujun renk seçenekleri ve uygulama fırçası sayesinde kullanımı çok kolay.

Anne-kız bir örnek

Avustralyalı giyim markası Forever New, birçok annenin hayalini gerçekleştirmek için Mini Me koleksiyonu çıkardı. Anne-kız bir örnek giyinmekten hoşlanıyorsanız özel balo elbiselerinden oluşan bu kreasyona göz atabilirsiniz. Sevdiğiniz tasarımın iki-altı yaş grubu versiyonu olduğunu da unutmayın!

Bu elbiseler düşesleri kıskandırır

Machka, sonbahar-kış koleksiyonunda ışıltının dozunu artırdı. Kış davetleri ve yılbaşı partileri için elbise arıyorsanız markanın yeni tasarımlarına bir göz atmalısınız. Koleksiyonda tül üzerine payet ve taş işlemeli jakarlı maxi elbiseler ve midi boy kristal taş işlemeli saten düşes elbiseleri ön plana çıkıyor.

Tıraş cildi yıpratmasın

Avène Cicalfate Crème’in formülünde bulunan gliserin, bakır sülfat ve çinko sülfat bileşimi ile erkeklerin ciltlerinde oluşan tıraş kızarıklıkları ile mücadele ettiği belirtiliyor. Tıraştan tahriş olan cildin rahatlamasına yardımcı olan bu ürünü denemenizi öneririz.

Aile sofranızı kırmızıyla ısıtın

Emsan’ın kırmızı tonlarını ağırlıkta kullandığı yeni koleksiyonundaki tabaklar favorilerimiz arasına girdi! Yeni yıla uygun tonlarda hazırlanan kreasyonda aynı zamanda baharat seti, tost makinesi, çaydanlık takımı ve bıçak seti de bulunuyor.

Yeni yıla gülümseyin

Yılbaşı eğlencesine hazırlığa şimdiden başlayın! 2018’de bembeyaz dişlerle gülümsemek için arayışa girdiyseniz Colgate Optik Beyaz Extra Güç Diş Macunu’nu denemekte fayda var.

Çocuklar için özgürlük vakti

Her çocuk duvara yazı yazmak, resim yapmak, karalamak ister… Şimdi onlar özgürce duvarları boyayabilsin diye PROLL var. Dokuz  farklı temada hazırlanan boyanabilir duvar rulosu çocuğunuzun hayal gücünü geliştirmesine yardımcı olabilir. Sizin de içiniz rahat olsun artık duvarlarınız koruma altında.