25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Zevk ve moda arasındaki ince çizgi

Her yıl koleksiyonlar yenileniyor, modanın sokaktaki podyumu vitrinlerde sergilenen ürünler hayatımıza dahil oluyor. Zaman ve bütçeden ayırarak satın aldığımız ürünlerin bir bölümü kısa süre sonra çöpe gidiyor. Bu hafta alışveriş turumuza moda ve rafine zevklerin buluştuğu ince yolda ilerlemeye karar verdik ve zamansız tasarımların peşine düştük.

18 Kasım 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Zevk ve moda arasındaki ince çizgi

Davetlerin en şık kombinleri

2017-18 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan ihtişam dozu yüksek Machka tasarımları ile kış davetleri ve yılbaşı partilerine geri sayım başlıyor! Işıl ışıl bir yılbaşı gecesine Machka’nın ihtişam dozu yüksek tasarımları ile hazır olun. Tül üzerine payet ve taş işlemeli jakarlı maxi elbiseler ile midi boy kristal taş işlemeli saten düşes elbiseler kış partilerine şık birer alternatif oluşturuyor. 

Manifestonu bileğine tak 

Aşk. Cesaret. Güç. Kuvvet. Versace saatleri yeni sezonunda pozitif mesajlarla tasarlanan özel saat serisini sunuyor: V-Circle-Manifesto Serisi. Sözcüklerin anlamı güçlü ve açık bir şekilde kayışların üzerinde paylaşılıyor. Böylece alışılageldik saat tasarım dünyasına mesajlarla giren bu yeni seri yalnızca saat serisi değil, aynı zamanda kuvvetli enerji taşıyan özel bir aksesuar serisi olduğunu gözler önüne seriyor.

1980’lerin Parizyen ruhu aramızda 

Michael Kors’un yaklaşan yeni yıl için hazırladığı kapsül koleksiyonda 1980’lerin motifleri ve Parizyen parti ruhu göze çarpıyor. Altın ve gümüş tonlarından esinlenilerek hazırlanan kreasyonda kadının cazibesi vurgulanıyor. Metalik renk peluş kürkler Michael Kors kadınının şıklıktaki iddiasını gözler önüne seriyor. 

İhtişam ve zarafet

Roman 2018 kış yeni sezon koleksiyonu Paris’in ihtişamı, zarafeti ve şölenli stiliyle karşılıyor. 1920’lerdeki caz çağı kadınlarına selam yollayan, aynı zamanda bugünü yaşayan ‘Roman kadınının’ sahnesi gardırobu. Marka, geceyle gündüzün, geçmişle bugünün, masumiyet ve cesaretin birbirine karıştığı bu sıcaklıkla sizi de sarmaya hazır.

Doğadan ilham alan objeler 

Sıradışı ama oldukça fonksiyonel tasarımlar yaratan Tomas Kral, Nude için gülümsetecek yeni karaf ve bardaklar tasarladı. Beak karaf, geometrinin ustaca kullanımıyla modern; doğadan ilham almasıyla egzotik olmayı başarıyor. Saydam, gri ve mor renk tonlarında tüketicilere sunuluyor. Beak, egzotik bir kuşu andıran silueti sayesinde dekoratif yeteneğiyle de dikkat çekici bir aktör olarak masada yer alıyor.

Sofrada inci şıklığı

İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, yemek takımı anlayışını inciden üretilen Fine Pearl ile doğanın en değerli mücevherini sofralarınıza taşıyor. 

Rustik cazibe 

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, eşsiz özel desenlerle hazırlanan ve ilk defa siyah rengini işlediği yeni koleksiyonu ‘İhtişamlı siyah’ ile tüm mağazalarında.  

Siyah sarımsak özünden gelen güç 

Kadınlar doğum sonrası ve menopoz dönemindeki hormonal değişimler ve stres, yetersiz beslenme gibi nedenlerle normalden daha fazla saç kaybı yaşayabiliyor. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda yüzde 100 siyah sarımsak ekstresi ile geliştirilen Bioxcin Quantum siyah sarımsaklı şampuan, zengin içeriği ile saç dökülmesi ve saç incelmesine karşı destek sağlıyor.