25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

4N1K ekranlarda çok beğenildi

Genç yazar Büşra Yılmaz'ın gençlik kitabı 4N1K'nın ekran uyarlaması 25 Nisan Çarşamba günü başladı.

26 Nisan 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
4N1K ekranlarda çok beğenildi

Genç yazar Büşra Yılmaz'ın gençlik kitabı 4N1K'nın ekran uyarlaması 25 Nisan Çarşamba günü başladı. Aşk, dostluk, gençlik temalarını içeren 4N1K’nın başrollerini Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncuları üstleniyor. 4N1K ilk bölüm izleme linki sayfamızda bulunuyor. Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Coşkun’un oturduğu, ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın çok satan “4N1K” kitabından uyarlanıp, geçtiğimiz yıl sinemalarda büyük gişe başarısı elde eden fenomen hikaye TV ekranlarına da taşınıyor.

4N1K KONUSU

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Coşkun’un oturduğu, ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın çok satan “4N1K” kitabından uyarlanıp, geçtiğimiz yıl sinemalarda büyük gişe başarısı elde eden fenomen hikaye TV ekranlarına da taşınıyor.

Aşk, dostluk, gençlik temalarını içeren 4N1K’da; Yaprak, çocuk yaşlardan itibaren beraber büyüdüğü ve farklı, renkli karakteristik özelliklere sahip, lise çağlarında, 5 kişilik arkadaş grubunun tek kız üyesidir. Kendine kızlar dünyasından uzak; Ali, Sinan, Gökhan ve Oğuz ‘dan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur. Bir gün, bu dünya gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim onu kendisine ve kızların dünyasına bir keşfe çıkarır… Artık bir seçim yapmak zorundadır: Ya bir ‘Masal Prensi’ni, ya da ‘Gamzeli Kahraman’ı seçecektir…

Filmin başrollerini Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç jenerasyonun popüler oyuncularının üstlendiği “4N1K” filminde Berke Bük, Deniz Özerman, Murat Parasayar, Bülent Alkış, Ümit Erdim, Buse Narcı, Zeynep Pymak, Destina Başer ve Munise Özlem Öztürk gibi başarılı isimler de yer alıyor.