25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Adı Zehra dizisinde gerilim artıyor

Adı Zehra dizisinin bu haftaki son bölümünde Genco ve Zehra eve döndüklerinde şok edici bir manzarayla karşılaşmıştır.

23 Nisan 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Adı Zehra dizisinde gerilim artıyor

Adı: Zehra yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta! Cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Adı Zehra'nın yapımcılığını NTC Yapım-Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Yönetmen koltuğunda karşımıza çıkan isim ise yetenekli yönetmen Taner Akvardar. Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu yazdığı Adı Zehra, oyuncu kadrosuyla da çok iddialı. Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan ve İnanç Konukçu oyunculuklarıyla göz dolduruyorlar.


ADI ZEHRA 9. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Nadir ile ilgili gerçeği öğrenen Genco'nun dünyası yıkılır. Babasını kahramanı olarak gören Genco bir türlü bu gerçeği kabullenmek istemez. Nadir bıçaklanır ve hastaneye kaldırılır. Leyla Serkan'a çok kızgındır ondan öç almak için ise evlerine giderek Mine'nin kendi kızı olduğunu ve onu almaya geldiğini söyler. Evdekiler büyük bir şok yaşar. Büyük bomba ise Ceren'den gelir. Ceren hamiledir. Ancak bebeği doğurmak istemez. Onu aldırmanın daha doğru olacağını düşünerek hastaneye gider. Kadir ise Zehra'ya Genco'nun aslında kendisini değil Gerçek Hande'yi sevdiğini söyleyerek aklını karıştırır.

ADI ZEHRA 9. BÖLÜM FRAGMANI



Genco ve Zehra eve döndüklerinde şok edici bir manzarayla karşılaşmıştır. Kanlar içinde yerde yatan Nadir, hastaneye kaldırılır. Babası için endişelenen Genco, bir yandan da Şule’nin neden böyle bir şey yaptığını merak etmektedir. Nadir kendine gelebilecek midir? Olayla ilgili Şule ve Nadir herkese ne anlatacaktır? Zehra bu soruların cevabını merak ederken bir yandan da Mine’nin gerçek anne ve babasının kim olduğunu öğrenebilmek için Hayal’le bir plan yapar. Ancak Şule’nin karşı atağıyla yaşanan şok edici bir gelişme Zehra’nın planlarını altüst edecektir! Öte yanda Ceren ve Leyla arasındaki savaş iyice kızışmıştır. Bu savaş nereye varacaktır?