19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Adı Zehra 4.bölümde Zehra deliye döner

Zehra, gerçek annesiyle buluşacağını sandığı evde karşılaştığı korkunç manzara sonrası deliye döner. Şermin, İsmail ve oğulları Salih, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılır.

19 Mart 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Adı Zehra 4.bölümde Zehra deliye döner

ADI ZEHRA 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra, gerçek annesiyle buluşacağını sandığı evde karşılaştığı korkunç manzara sonrası deliye döner. Şermin, İsmail ve oğulları Salih, zehirlenme teşhisiyle hastaneye kaldırılır. Zehra’nın en çok merak ettiği şeyse annesi Şermin’e ne olduğudur. Çünkü Şermin’in durumu kritiktir ve bu durum Zehra’yı perişan eder.
 


 

ADI: ZEHRA 3.  BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Karakola gidip başına gelenleri anlatan ve bir itirafta bulunan Zehra, bu yolla her şeyi düzelteceğini düşünürken, Serkan’ın getirdiği bir belge her şeyi değiştirir. Zehra için işler daha da karmaşık bir hale gelmiştir. Acaba onun Hande olmadığını Kurdoğlu Ailesi biliyor mudur? Karakoldaki polisler bile her şeyi anlatmasına rağmen ona inanmamıştır.

Üstelik Serkan, kardeşinin psikolojik sorunlar yaşadığını söylemiş, Zehra’yı bir psikologla görüşmeye zorlamıştır. Zehra ne yapıp da bu durumdan kurtulacaktır? Ayrıca annesinin hayatından da endişe duymaktadır. Zehra’nın gerçek ailesiyse, Zehra’ya git gide yaklaşmaktadır. Onu bulmak için televizyon kanallarına ve gazetelere çıkmaya karar veren aile sayesinde, Elif adlı bir televizyoncu her şeyi öğrenir.