20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ah Kalbim'de Pragya kaçırılır

Ah Kalbim 57.bölüm her yerde Pragya’yı arayan Abhi ise Suresh’in söyledikleriyle şok olur. Bülbül ortadan kaybolduktan sonra Purab onu her yerde aramaya başlar. Pragya’da kardeşinin ardından depoya saklanır. Amacı Abhi’nin telaşlanıp kendisini aramasıdır. Fakat Neil’in adamları Pragya’nın Bülbül olduğunu düşünerek kaçırır. Pragya’nın kaçırıldığı araba yolda Suresh’in motoruna çarpar.

15 Aralık 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ah Kalbim'de Pragya kaçırılır

Bülbül ortadan kaybolduktan sonra Purab onu her yerde aramaya başlar. Pragya’da kardeşinin ardından depoya saklanır. Amacı Abhi’nin telaşlanıp kendisini aramasıdır. Fakat Neil’in adamları Pragya’nın Bülbül olduğunu düşünerek kaçırır. 

 

AH KALBİM 56.BÖLÜM ÖZET

Bülbül ortadan kaybolduktan sonra Purab onu her yerde aramaya başlar. Pragya’da kardeşinin ardından depoya saklanır. Amacı Abhi’nin telaşlanıp kendisini aramasıdır. Fakat Neil’in adamları Pragya’nın Bülbül olduğunu düşünerek kaçırır. Pragya’nın kaçırıldığı araba yolda Suresh’in motoruna çarpar. 

 

AH KALBİM SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

 

AH KALBİM 55. BÖLÜM ÖZETİ

Aliya ve Tanu’nun saldırı girişimi hiç ummadıkları biri tarafından engellenir. Fakat Aliya bu kişinin Bülbül’e olan zaafını farkeder ve bunu kullanmaya karar verir.

Tanu Bülbül’e kezzap atacakken gizemli birisi bunu engeller. Bu kişi daha sonra Tanu ve Aliya’nın arabasını takip eder. Onların yolunu keserek hesap soran gizemli adam Bülbül’e karşılıksız aşk beslemektedir. Bunu anlayan Aliya ona Bülbül’ün çok yakında Purab’la evleneceğini söyler.