23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Ah Kalbim 27. yeni bölüm izleme linki

Ah Kalbim 27. yeni bölüm izleme linki ve Ah Kalbim 28. Bölüm fragmanı araştırılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet Soundh, Arjit Taneja, Faisal Rashid, Ankit Mohan, Madhu Raja gibi isimler yer alıyor.

15 Kasım 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ah Kalbim 27. yeni bölüm izleme linki

Ah Kalbim 28. yeni bölüm fragmanı izleyici tarafından merakla bekleniyor. Dün ekrana gelen Ah Kalbim 27. son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Kanal 7, sevilen Hint dizilerini ekrana getirmeye devam ediyor. Ah Kalbim izleyici karşısına hafta içi her gün 21:30’da ve cumartesi günleri 21.00’da çıkıyor. Aynı zamanda Kanal 7 ekranlarında dizinin tekrarları da yayınlanıyor. Orijinal adı Kumkum Bhagya olan Ah Kalbim oyuncuları arasında Sriti Jha, Mrunal Thakur, Shabbir Ahluwalia, Supriya Shukla, Daljeet gibi isimler yer alıyor. Ah Kalbim son bölümde Tanu ve Aliya Pragya’yı küçük düşürmek için yeni planlar yapar. Bülbül ise Purab’ı Aliya ile gördükçe kahrolur. Tanu ve Aliya Pragya’yı küçük düşürmek için her fırsatı değerlendirmeye çalışır. Ah Kalbim son 27. Bölüm izleme linki ve 28 Bölüm fragmanı haberimizden takip edebilirsiniz.
 

AH KALBİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
 

Ah Kalbim’de bu akşam Pragya annesinin evine geldiğinde Sarla’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Kalp krizi geçiren Sarla’nın durumu ciddidir. Annesinin evine dönmeye karar veren Pragya, Abhi ile yaşadığı güzel anları düşünmektedir. Abhi de aynı şekilde Pragya’yı hayal etmekten kendini alamaz. Pragya’ya zarar verdiği anları düşünüp üzülen Abhi kendisini çaresiz hisseder. Sarla ise kızının başına gelenleri hisseder ve onun yanına giderken yere yığılır. Yoldan geçen Suresh yerdeki Sarla’yı alır ve hastaneye kaldırır. Pragya eve geldiğinde Sarla’nın hastaneye kaldırıldığını öğrenir ve hastaneye koşar. Doktorlar annesinin kalp krizi geçirdiğini ve ameliyat olması gerektiğini söyler. Olanları öğrenen Abhi ve büyükanne de soluğu hastanede alır. Pragya Abhi’yi görünce üzüntüyle ona sarılır. Her şeyden habersiz olan Bülbül ise annesinin yaşadıklarını öğrenince sinir krizi geçirir.

AH KALBİM 28.BÖLÜM FRAGMANI