20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Anne yeni bölümde Turna öldü mü?

Anne heyecan dolu son bölümüyle Star TV'de ekrana geldi.

27 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Anne yeni bölümde Turna öldü mü?
Anne, yayınlanan son bölümüyle yine nefesleri kesti. Anne son bölümde, Zeynep Turna’yı kurtarmaya giderken çok ciddi bir trafik kazası geçirir. Hastaneye götürülürken, yolda kalbi duracak kadar ağır yaralanmıştır.
 

ANNE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 
Zeynep ve Turna’nın yaşam savaşı…
 
Zeynep Turna’yı kurtarmaya giderken çok ciddi bir trafik kazası geçirir. Hastaneye götürülürken, yolda kalbi duracak kadar ağır yaralanmıştır. Ölüm ve yaşam arasındaki ince bir çizgide gidip gelir. Doktorlar onu hayata döndürmek için ellerinden geleni yaparlar. Bu süreçte doktorlardan gelen açıklamalar kaygıları daha da artırır. Çünkü Zeynep yaşasa dahi eski sağlığına kavuşabilmesi mümkün görünmemektedir.
 

ANNE SON BÖLÜM STAR TV

 
Cengiz’in dondurucuya kilitlediği Turna da Zeynep gibi ölüme direnir. Şule, Turna’yı dondurucudan çıkartmayı başarır fakat geç kalmıştır. Küçük kız Şule’nin kucağında hareketsiz yatarken Şule sinir krizleri geçirir. Bu arada başına aldığı darbeyle etkisiz hale gelen Cengiz bir anda ortadan kaybolur. Kafa karıştıran bu durum Cengiz’den gelebilecek kötü hamlelerin hala bitmediğine işaret eder.