19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Anne dizisi final yaptı

Star Tv’nin sevilen dizisi Anne her Salı saat 20.00’da ekranlara geliyor. Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in paylaştığı dizi izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Dizide Küçük Melek’in Turna oluşunun hikayesi ve yaşadıkları anlatılıyor.

24 Haziran 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Anne dizisi final yaptı

Star TV’nin sevilen dizisi Anne her Salı saat 20.00’da izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in yer aldığı dizi seyirciler tarafından oldukça beğeniliyor. Son bölümde Şule, Melek ve Hasan’ı alarak Yalova’ya Zehra ablasının yanına gitmişti. Ancak Cengiz yine rahat durmadı ve Şule’yi ikna edip geri getirdi. Zeynep Şule’nin imzasıyla Turna’yı evlat edinemedi. Çünkü Cengiz Turna’ya yani Melek’e nüfus cüzdanı çıkartmıştı. Evlat edinebilmeleri için onun da imzasını almaları gerekiyordu. Şule Cengiz’in zor günlerinde onlara yardım eden Tahsin’i öldürdüğü gerçeğini duyunca yıkıldı. Anne final 33. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde sizlerle olacak.Anne dizisi final bölümünde Cengiz ve Şule yüzleşti. Cengiz'in Şule'ye "Para yoksa ben de yokum" demesi üzerine Şule, her şeyin farkında vardı.

Cengiz, kendisine veda etmek isteyen Şule'ye izin vermedi. Tüm bunlar yaşanırken içeri elinde silahla Gönül girdi. Silah Şule'nin eline geçti. Cengiz Şule'ye Gönül'ü vurmasını söyledi ancak o bunu gerçekleştirmedi. Şule eşi Cengiz'i silahla vurarak öldürdü.

Polisler Şule'yi kelepçeledi. Şule polislere evde çok önemli bir zarf olduğunu söyledi.

Zarfın çocuklarının geleceği için Zeynep'e verilmesini istedi. Bu zarfın içinde Şule'nin iki çocuğunun velayeti bulunuyordu.

Sezon boyunca izleyicileri hüzne boğan 'Anne' dizisinin sonunda Zeynep ve Turna kavuştu.