23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Arka Sokaklar dizisinde gerilim artıyor

Arka Sokaklar 473. son bölümden sonra merakla beklenen Arka Sokaklar yeni 474.bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu.

18 Mart 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar dizisinde gerilim artıyor

Arka Sokaklar son bölümden sonra merakla beklenen Arka Sokaklar yeni 474.bölüm fragmanı Kanal D izleyicisiyle buluştu. Arka Sokaklar 474.yeni bölüm fragmanında yer alan görüntülere göre, Ekip, rehin alınan Tunç'u kurtarmak için peşine düşüyor! Arka Sokaklar 473.son bölüm izleme linki ile haberemizdeki linkten dizinin tekrarını izleyebilirsiniz. Dizide  Uyuşturucu şebekesine yapılan operasyon sonrasınde deşifre olan Mesut ile oğlu Tunç'un hayatları, tehlikeye giriyor!

Arka Sokaklar’ın merakla beklenen 474. Bölüm fragmanı yayınlandı. En son 472. Bölümüyle ekrana gelen Arka Sokaklar 473. bölümünün fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin sevenleri yaşanacak yeni gelişmeleri merakla bekliyor. Kanal D’nin  en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar her Cuma kendi gününde kendi saatinde ekrana gelmeye devam ediyor. Yapımcılığını Erler filmin üstlendiği, senaryosu Ahmet Yurdakul‘un elinden çıkan, yönetmen koltuğunda Orhan Oğuz’un olduğu  polisiye  türündeki  Arka Sokaklar izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.


Birbiriyle omuz omuza vermiş polis ekibinin suçlular ile mücadelesini anlatan dizi uzun yıllardır ilgi ile izlenmeye devam ediyor.

Arka Sokaklar’ın geçen bölümünde Eda cinayet şüphelisi olarak göz altına alınmıştı. Selin ve Aylin ise bu cinayet durumunu araştırmaya karar vermişti. Zeliş ise haber yapmak için kötü adamların peşine düşmüş ve yakalanmıştı.
Arka Sokaklar’ın 473. bölüm fragmanında neler yaşanacağını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
 


Arka Sokaklar’ın 472. Bölümünde Neler Oldu?

Arka Sokaklar’ın son bölümünde; Koray cinayetinden dolayı Rıza Baba’nın ekibinde görevli Eda göz altına alınmıştı. Bu cinayetin araştırılması için Aylin ve Selin harekete geçmişti. Cinayeti araştırdıklarında olayın işlendiği yerde bulunan kamera kayıtlarının hiçbirine ulaşılamadı. Biraz daha araştırmayı derinleştirdiklerinde oradan geçmekte olan bir otobüs tespit ettiler. Şoförü takip etmeye başladılar. Şoför biriyle buluşurken bunun aslında  cinayetin bir numaralı zanlısı olduğunu anladılar. Zanlı kaçarken yakalandı.