19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Arka Sokaklar 477.bölümde heyecan zirvedeydi

Selin’e emanet edilen yeğeni Umut kaçırıldığı için çok sinirliydi. Bebeği kaçıran kişiyi bulmak için Mesut bir yandan Selin bir yandan harekete geçmişti. Bu operasyonlarda eskiden teröristlere örgüt liderliği yapmış olan Ferman’ın ifadesi alındı.

22 Nisan 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar 477.bölümde heyecan zirvedeydi

Arka Sokaklar’ın 477. Bölümünde Neler Oldu?

Selin’e emanet edilen yeğeni Umut kaçırıldığı için çok sinirliydi. Bebeği kaçıran kişiyi bulmak için Mesut bir yandan Selin bir yandan harekete geçmişti. Bu operasyonlarda eskiden teröristlere örgüt liderliği yapmış olan Ferman’ın ifadesi alındı. Ferman ise kendi koşullarını iyileştirme derdine düşmüştü. Hüsnü’nün oğlu Tekin ise arkadaşı olan Şenay’ın evindeki partiye katılmıştı. Partide bulunan Meltem adlı kız Tekin’i eve bırakmak isterken bir yaralama olayı yaşandı. Bu yaralama olayında kız hayatını kaybedince suç Tekin’in üstüne kaldı.

 

Arka Sokaklar Konusu

İstanbul şehri umut vaat ettiği kadar umut bitiren bir şehir. İstanbul’un her yeri farklı her sokağında bambaşka hayatlar… İstanbul’u herkes için yaşanabilir kılmak, sokakları kötülükten temizlemek ve geleceğe umut taşımak için Rıza Baba ve ekibi canla başla çalışıyor. Meşhur beyaz renkli araçları ile İstanbul kazan onlar kepçe kötülerin, suçluların peşinden koşuyor. Bu koşuşturma içinde her biri kendi hayatını yaşamaya devam ediyor. İzlerken hem güldüren, hem ağlatan ; çoğu zaman ise hayatın içinden bire bir kesitleri yansıtan Arka Sokaklar 12 sezondur devam ediyor.