25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Arka Sokaklar’ın yeni 465.bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Arka Sokaklar’ın 465. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hikaye kaldığı yerden devam ediyor. 464. bölümün ardından Rıza Baba ve ekibi, son zamanlarda karşılarına çıkan çoğu kadının hamile olması üzerine bir gerçeğin farkına varır. Bu sefer ki işleri, bebek ticareti yapan bir örgütün çökertmektir.

16 Ocak 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Arka Sokaklar’ın yeni 465.bölüm fragmanında nefes kesen sahne

Arka Sokaklar’ın 465. Bölüm fragmanı yayınlandı. Hikaye kaldığı yerden devam ediyor. 464. bölümün ardından Rıza Baba ve ekibi, son zamanlarda karşılarına çıkan çoğu kadının hamile olması üzerine bir gerçeğin farkına varır. Bu sefer ki işleri, bebek ticareti yapan bir örgütün çökertmektir.


ARKA SOKAKLAR DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!


Arka Sokaklar Dizisinin Önceki Bölümlerinde Neler Yaşandı?

464. bölümde Selin silahlı suça karıştığı için görevinden alınmıştı. Buse ise babasının hedefi halindeyken, ekip Burhan’ı durdurmaya çalışmıştı. Şamil’in bir numaralı adamı olan Adem, hamile olan Filiz’i alıkoymaktadır. Filiz, kaçmaya çalışırken bir arabanın altında kalır.

464. bölümde yaşananlar, sonraki bölümün de sinyallerini verir. Kendini büyük bir silahlı kovalamacanın içinde bulan ekip, bu durumunda üstesinden gelmiştir. Sürekli hamile kadınlarla karşılaşan Rıza Baba ve ekibi, bu olayların nedeninin 465. bölümde farkına varacaktır. Selin ise Erdal’ın peşindedir.

465. Bölüm Fragmanında Neler Yaşanıyor?

Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla Rıza Baba ve ekibi bu sefer bebek ticareti yapan bir örgütün peşine düşecek. Bu örgütün farkına varmalarıysa, son zamanlarda karşılaştıkları hamile kadınlar sayesinde olur. Bu durumun farkına varan ekip, olayı kısa sürede anlamlandırır. Ekibin en hassas olduğu konulardan biri olan bebekler, daha çarpıcı bir biçimde ele alınıyor. Hamile kadınlardan doğum sonrası alınan bebeklerin ticari amaçla kullanılması, ekibi harekete geçirir. Arka Sokaklar’da işler bununla sınırlı kalmaz. Uzun süredir Hakan’ın peşini bırakmayan ve başını dertten derde sokan Sinem bu bölümde de rahat durmayacak. Hakan’ı ilişkisine kadar etkileyen Sinem, telefonla Hakan’ı aramaktadır ama bu aramada Sinem’in sözlerine diğerlerine benzemez, daha çok bir intihar notu gibidir. Hakan, çaresizlik içindedir. Hüsnü Komiser ise ailesiyle oturduğu masa başında boğulma tehlikesi geçirir. Mesut, Selin’le uğraşmaya devam eder. Selin ise Erdal’la yüzleşecektir. 465. bölüm aynı zamanda ciddi bir sorun olan bebek ticareti konusuna değinirken, ekibimiz bu olayın içinden başarı ile çıkabilecek mi sorusunun yanıtı bölümün tamamında. Merakla beklenen 465. Bölümde, bütün sorular yanıtını bulacak.

Arka Sokaklar’ın bu kadar popüler olması ve yıllardır yayınlanmasına rağmen izleyici kitlesini kaybetmemesinin nedenlerinden biri, konunun sadece emniyette yaşananlara ve suça odaklanmamasıdır. Arka Sokaklar, İstanbul’daki suçları inceleyen özel bir ekibin hikayesi olsa da, konu ekibin bir parçası olan insanların ailelerini de içine alır. Kendilerini bir aile olarak tanımlayan ekibim başında bulunan Rıza Baba, herkesin babasıdır. Yeri geldiğinde kızar, yeri geldiğinde canını bile tehlikeye atar. Bütün mutluluklar birlikte yaşanır. Böyle olunca da ortaya polisiye olmaktan çok herkesin hikayesi olan bir dizi ortaya çıkar.

Bir andan İstanbul’un daha yaşanır bir kent olması için uğraşan ekip, bir yandan da yaşamla ilgili sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Ancak, hiçbir sorun onların işini engelleyemez.

ARKA SOKAKLAR 465.BÖLÜM FRAGMANI