20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Aşk Laftan Anlamaz final bölümü Show TV'de | Aşk Laftan Anlamaz son bölüm

Aşk Laftan Anlamaz final bölümü ile ekranlara veda etti ve sevdiklerini üzdü. Aşk Laftan Anlamaz final bölümü izleyenler, dizinin bitmesine dair üzüntülerini sosyal medyada paylaştılar. Show TV’nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 31. final bölümünde Hayat ile Murat’ın sonları merakla izlendi. İşte, Aşk Laftan Anlamaz final izleme linki.

21 Şubat 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
Aşk Laftan Anlamaz final bölümü Show TV'de | Aşk Laftan Anlamaz son bölüm

Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in oynadığı Aşk Laftan Anlamaz final bölümü ile ekranlardan ayrıldı. Aşk Laftan Anlamaz final izleyenler, dizinin bitmesine dair duydukları üzüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştılar. Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 31. son bölümü ile final yaptı. Finalde, Hayat ile Murat’ın hikayesinin nasıl sona ereceği ilgiyle izlendi. Aşk Laftan Anlamaz final bölümü izleme linki haberimizde yer alıyor.

 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 31. FİNAL BÖLÜMÜ İZLE - SHOW TV

 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ FİNAL BÖLÜMÜ ÖZETİ

Aşk Laftan Anlamaz final bölümünde; Murat yaşanan tüm kötü olaylara rağmen  mutludur. Yanında aşık olduğu kadınla beraber daha güçlü bir başlangıca imza atacaktır.  Önlerinde “ Hayat” adını verdiği yepyeni bir markaları vardır şimdi. Diğer tarafta Hayat kocasından şimdi de başka bir sırrı saklamaktadır. Dünyanın en güzel sırrını söylemek için çok özel bir günü beklemektedir aslında. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Üstelik Sarte’de olaylar sarpa sarmakta,

Doruk hayatının en zor günlerini yaşamaktadır.  Annesi onu bir kez daha büyük bir hataya sürükleyecek ve bu hata Aslı, Cemil ve Tuval’in de yaşamlarını değiştirecektir. Bir aşk masalı sona doğru giderken herkesin hayatında derin izler bırakmaktadır. Ama her masalda olduğu gibi  bu kez de gökten üç elma düşecek ve her elma sahibine sonsuz mutluluk getirecektir. 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ NEDEN BİTTİ?

Show TV ekranlarında yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz dizisi 31.bölümü ile final yaparken neden bittiği de ortaya çıktı. Reyting sıralamasında TV 8'de yayınlanan Survivor, Kanal D'de yayınlanan Bodrum MasaLı ve TRT 1'de yayınlanan Baba Candır dizisinin gerisinde kalan Aşk Laftan Anlamaz dizisi final kararı aldı. 

Öte yandan sosyal medya üzerindeki iddialara göre Aşk Laftan Anlamaz dizisinin TV 8'e geçmesi gündeme geldi. Fakat gerek yapımcı şirketten gerekse TV 8'den bu konuyla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı.