26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi'

Genç nesil oyuncuların sevilen iki ismi, Hande Erçel ve Burak Deniz'i bir araya getiren “Aşk Laftan Anlamaz”, romantik komedi tutkunlarını Çarşamba akşamları SHOW TV'de buluşturmaya devam ediyor.

12 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi'

İlk randevu HEYECANI


Sevilen isimlerden kurulu kadrosu ve sıcak hikayesiyle çarşamba ekranının vazgeçilmezleri arasında yer alan “Aşk Laftan Anlamaz”da, Hayat ve Murat ilk randevularına çıkacak.

Genç nesil oyuncuların sevilen iki ismi, Hande Erçel ve Burak Deniz’i bir araya getiren “Aşk Laftan Anlamaz”, romantik komedi tutkunlarını Çarşamba akşamları SHOW TV’de buluşturmaya devam ediyor. Ekran yolculuğunda bu akşam 14’üncü bölümü geride bırakacak olan dizide bu hafta, Hayat ve Murat ilk randevularının heyecanını yaşayacak. Didem, Hayat’ın yaşadığı evi öğrenmiştir. İbrahim’i de kullanıp Hayat’ı ifşa etmek ister. Hayat, Murat’la ilişkilerini bir süre gizli tutmak ister. Murat da Hayat’a hiç olmadığı kadar mesafeli davranır. Bu yüzden gerilen ikiliye Kerem ve Doruk yardım eder ve ilk randevularına çıkarlar. Hayat eve döndüğünde Emine’yi son derece sinirli bulacaktır…