24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Aşk Laftan Anlamaz yeni 22. bölüm fragmanı son bölüm Show'da

Show TV Aşk Laftan Anlamaz son bölümün ardından Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı neler içeriyor? Aşk Laftan Anlamaz 21. son bölümünde Hazal’ın ortaya çıkması ve kim olduğunu söylemesiyle olaylar daha da karışır. Kim olduğu kadar ortaya çıkmak için seçtiği zamanlama da manidardır. Diğer tarafta Hayat’ın kendisini affettirmek için didinirken karşılaştığı bu durum onu fazlasıyla sarsar. Murat’a ve evliliğe olan inancı sarsılmaktadır. Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı, son bölüm izleme linki ve diziyle ilgili merak ettikleriniz haberimizde.

6 Aralık 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Aşk Laftan Anlamaz yeni 22. bölüm fragmanı son bölüm Show'da

Show TV’nin sevilen dizisi Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölüm fragmanı öncesi yayınlanan son bölüm heyecan dolu dakikalara sahne oldu. Aşk Laftan Anlamaz son bölümde Hayat ve Murat arasındaki gergin anlar bölüme damga vurmuştu. Peki, Aşk Laftan Anlamaz 22. yeni bölümde bizleri neler bekleyecek? Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümde yaşanacakların ipuçları.


AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Hazal’ın ortaya çıkması ve kim olduğunu söylemesiyle olaylar daha da karışır. Kim olduğu kadar ortaya çıkmak için seçtiği zamanlama da manidardır. Diğer tarafta Hayat’ın kendisini affettirmek için didinirken karşılaştığı bu durum onu fazlasıyla sarsar. Murat’a ve evliliğe olan inancı sarsılmaktadır. Murat’ı terk etmeye karar vermiştir ki Azime ona başka bir çözüm  yolu sunar. Haşmet ve Azime arasında ise 50 yıldır gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacak ve Haşmet  geç kalmış bir sevdanın hesabını soracaktır. 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 21. SON BÖLÜM SHOW'DA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 

AŞK LAFTAN ANLAMAZ HANDE ERÇEL KİMDİR?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat karakterini canlandıran güzel oyuncu Hande Erçel 24 Kasım 1993 yılında Balıkesir de doğmuştur. Daha önce Güneşin Kızları dizisi ile büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Hande Erçel 23 yaşındadır.

Balıkesir Bandırma doğumlu olan güzel oyuncu Hande Ercel Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencisidir. Güzelliği ve oyunculuğu ile sevilen Hande Erçel 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the Turkey yarışmasında birinci olmuş ve ülkemizi Miss Cilivaliton of the World (Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında temsil ederek bu yarışmada da 2.olmuştur. Hande Erçel daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.