19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Aşk ve Mavi 49.bölümde Pembe gizli işler peşinde

Aşk ve Mavi 49.bölümde Pembe eline geçen fırsatı değerlendirmek ister. Konağa Mavi, Hasibe ve Ali gibi isimleri toplayarak herkesin eşyalarını alarak konaktan ayrılmasını söyler.

19 Ocak 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Aşk ve Mavi 49.bölümde Pembe gizli işler peşinde

Aşk ve Mavi Dizisinin 48. Bölümünde Neler Oldu?

Evliliklerinin ellinci yılını dolduran Fazıl ve Refika, hem özel hayatlarında hem de iş yaşamlarında yaşadıkları sorunlardan dolayı yorgun düşerken, Fazıl’ın bir başka sorunu daha vardır. Şirket hisselerinin çoğunluğunu Faysal’a kaptırmıştır. Bu durumu Refika ile paylaşmakta sıkıntı çeken Fazıl, bütün suçu kendisine ait olduğunu düşünür.

Ali her zaman yaptığı gibi, ailesini bir arada tutmak için çaba göstermektedir. Ancak bütün bu çabaları Faysal’ın, Ali ve ailesi üzerinde kurduğu planları gerçekleştirmesine engel olmaz. Ali bir yandan hayatındaki olumsuzluklarda mücadele ederken, bir yandan da büyük aşkı Mavi için çabalarını sürdürecektir.

 

49. Bölüm özeti

Dizinin heyecanla beklenen 49. bölümünün yayınlanan fragmanında, çatışmaların devam ettiği görülüyor. Faysal, Ali ve Fazıl’ı iyice köşeye sıkıştırmıştır. Şirketin iflasını açıklamaktan başka seçenek olmadığını belirtirken, Ali bu duruma karşı çıkar. Fazıl ise oğluna bütün bu olayların sorumlusunun kendisi olduğunu söyler. Ali, duruma başka bir açıdan bakmaktadır, babasını rahatlatmaya çalışır. Suçlunun kendisi değil, kendisini bu duruma düşürenler olduğunu ifade eder.