19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Aşk ve Mavi 58.bölümde şoke etti

Cemal karısının Demirhan bebeği kaçırdığını aileye itiraf ediyor. Cemal ‘in ‘’ Safo bebeği kaçırmış’’ sözleri herkeste şok etkisi yaratıyor. Bunun üzerine Mavi artık daha fazla bu işin uzamaması için polise haber vereceğini söylüyor.

25 Mart 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Aşk ve Mavi 58.bölümde şoke etti

Aşk ve Mavi Dizisinin 57. Bölümünde Neler Oldu?

Cemal’in yıllar önce kendi çocuğunun ölmesiyle başka bir çocuğu Safiye’ye kendi çocuğuymuş gibi vermesi durumu ortaya çıkmıştı. Üstelik bu çocuğun babası Cemal iken annesi de Mavi’nin yengesi olduğu ortaya çıkmıştı. Safiye hem çocuğunu kaybettiğini hem de aldatıldığını öğrenince deliye dönmüştü. Bunun üzerine Mavi olanların hesabının sorulması için polise haber vermek isteyince Ali onu engellemişti. Bu yüzden Mavi ve Ali’nin arası bozulmuştu.

 

58. Bölüm özeti

Cemal karısının Demirhan bebeği kaçırdığını aileye itiraf ediyor. Cemal ‘in  ‘’ Safo bebeği kaçırmış’’ sözleri herkeste şok etkisi yaratıyor. Bunun üzerine Mavi artık daha fazla bu işin uzamaması için polise haber vereceğini söylüyor. Ali ise son bir şans istiyor ve Mavi ona iki gün mühlet veriyor. Bunun üzerine Ali yengesini aramaya çıkıyor. Safiye’yi izbe bir depoda bulan Ali, onun çocukla birlikte zavallı haline görünce içi parçalanıyor. Her ne kadar yengesine acısa da çocuğu ondan almak zorunda kalıyor. Ali olanlardan habersiz bir biçimde eve dönerken her şeyi Pembe kameraya alıyor. Bu görüntüleri ilk iş Faysal’a gönderiyor.