18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Aşk ve Mavi 6. yeni bölüm fragmanı - Son bölüm ATV'de

Aşk ve Mavi dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV'nin iddialı dizisi Aşk ve Mavi'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Aşk ve Mavi'nin yayınlanan son bölümünde Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi belli etmese de çok üzülür. Aşk ve Mavi son bölüm ve yayınlanacak 6. yeni bölümüyle ilgili bütün bilgiler haberimizde.

5 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Aşk ve Mavi 6. yeni bölüm fragmanı - Son bölüm ATV'de
Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Aşk ve Mavi dizisinin başrollerinde Emrah İpek, Burcu Kıratlı gibi isimler yer alıyor. Şu ana kadar başarılı bir performans gösteren Aşk ve Mavi dizisinin 6. yeni bölümü 9 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. Aşk ve Mavi dizisinin merakla beklenen 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Aşk ve Mavi dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme linki.
 

 

AŞK VE MAVİ 5. SON BÖLÜM ÖZETİ

 
Mavi her ne kadar belli etmese de Ali’nin boşanma teklifine üzülür. Mavi ile Ali’nin boşanma haberini alan konak ahalisi ise bu haberi düğün havasında kutlar. Öte yandan Hasibe ise konaktan gidecek olmanın korkusu ile sarsılır.
 
Cemal ise babasını Hamza ile Sami’ye verdiği paranın İsmet’in kumar borcu olduğuna inandırması için bir plan yapar. Cemal’in yaptığı bu plan ile birlikte kabak İsmet’in başına patlar.
 
Mavi ile Ali’nin ilişkisi bıçak sırtında zor şartlarda ilerlemeye devam ederken Pembe ve Sevda’nın evden kaçması ise işleri karıştırır!
 

AŞK VE MAVİ 5. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN... 

 

AŞK VE MAVİ DİZİSİNİN KONUSU

 
Ali, otuzlu yaşlarında zengin bir ailenin oğludur. Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatmıştır. Hapishanenin son yıllarında mektuplaştığı Mavi ile tahliye olduğu gün tanışır ve ikili hemen evlenmeye karar verir. Mavi'nin hapishanede onca insan içinde mektuplaşmak için kendisini seçmesi tesadüf değildir. Mavi, yıllar önce ölen Ahmet'in kardeşidir. Amacı bu olaydan sonra hayatlarının kâbusa dönmesine neden olan adamı bulup evlendikleri gece öldürmektir; ancak bilmediği bir gerçek vardır. Asıl katil, Ali'nin abisi Cemal'dir. Ali, Cemal'in karısı ve çocukları olduğu için suçu üstüne alarak yıllarca onun yerine hapis yatmıştır. Aslında Ali, nikah işlemleri sırasında Mavi'nin kimliğini görüp her şeyi anlamış; ancak aşkı için susmuştur. Düğün gecesi ise Mavi, Ali'yi bıçaklar. Ali ufak bir yarayla kurtulur ve birlikte yaşamak şartıyla Mavi'den şikâyetçi olmaz. Mavi her ne kadar karşı çıkmaya çalışsa da, ikili arasında imkansız bir aşk başlayacaktır.
 

 
 
Ali ( Emrah )
 
Dizinin başrol isimlerinden olan Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri Ürgüp’ün büyük ailelerinden Göreçkilerin ortanca oğludur. Abisinin işlediği cinayeti üstüne alarak onun yerine hapis yatan Ali fedakar ve yürekli bir adamdır.
 
Mavi ( Burcu Kıratlı )
 
Burcu Kıratlı’nın canlandırdığı Mavi karakteri ise güzel, hırçın ve bir o kadar da naif bir karakterdir. Çok sevdiği abisinin öldürülmesinin ardından intikam yemini eden Mavi bir şekilde Ali ile evlenip Göreçkilerin konağına yerleşir.