26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Aşk ve Mavi dizisinde kritik sahne

Aşk ve Mavi dizisi 46.bölüm yeni fragmanı izleyiciyle buluştu. Atv'de dün akşam ekrana gelen Aşk ve Mavi 45.son bölümünden sonra 46.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Aşk ve Mavi dizisinde kritik sahne

Aşk ve Mavi 45. son bölümünde bu hafta Hasibe, konağın kapısına dayanan Faysal'ı sakinleştirir ve onu konaktan uzaklaştırır. Faysal, Hasibe ve Pembe'ye Göreçkiler'e karşı birlikte hareket etme teklifi yapar. Pembe, kabul etmek istese de Hasibe reddeder. Gülay belasını başlarından kovan Safiye ve Cemal yeniden evlenmeye karar veririler. Safiye, görkemli bir düğün hazırlığına girişirken Ali de Mavi için bir sürpriz planlar. Sefaletten bıkan Pembe konağa dönebilmek için Refika'nın tüm isteklerini kabul eder ve Hasibe'yi bir daha görmemek üzere terk eder. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile gündemden düşmeyen Aşk ve Mavi 46.yeni bölüm fragmanı ve 45. son bölüm detayları haberimizde.

AŞK VE MAVİ 46. BÖLÜM FRAGMANI


AŞK VE MAVİ 45. BÖLÜM ÖZETİ

"Ben buradayken aileme zarar veremezsin!''

Aşk ve Mavi 45.bölümünde bu hafta Hasibe, konağın kapısına dayanan Faysal'ı sakinleştirir ve onu konaktan uzaklaştırır. Faysal, Hasibe ve Pembe'ye Göreçkiler'e karşı birlikte hareket etme teklifi yapar. Pembe, kabul etmek istese de Hasibe reddeder. Gülay belasını başlarından kovan Safiye ve Cemal yeniden evlenmeye karar veririler. Safiye, görkemli bir düğün hazırlığına girişirken Ali de Mavi için bir sürpriz planlar. Sefaletten bıkan Pembe konağa dönebilmek için Refika'nın tüm isteklerini kabul eder ve Hasibe'yi bir daha görmemek üzere terk eder.