24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Aşk ve Mavi dizisinde bu sahne çok konuşulacak

Aşk ve Mavi dizisi 58.yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Aşk ve Mavi dizisinde bu sahne çok konuşulacak..

18 Mart 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Aşk ve Mavi dizisinde bu sahne çok konuşulacak

Aşk ve Mavi 58.yeni bölüm fragmanı izle ATV’de Aşk ve Mavi son 57.bölüm izleme linki dizi izleyicileri tarafından araştırılan konular arasında. Konu ile ilgili detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimizde derledik. Ekranların sevilen dizisi Aşk ve Mavi’nin merakla beklenen 57. bölüm fragmanı yayınlandı.

"Cemal ile Servet, yengemin bebeğini çalmışlar!"

Cemal'in Servet'le iş birliği yaparak Demirhan'ı Fatma'dan çaldığı ortaya çıkar. Fazıl, Cemal'e karşı çok öfkelidir. Cemal'i evden kovar. Cemal'in bebeği çalması Mavi ve Ali'nin arasını da açar. Mavi, eve dönmekten vazgeçer. Fatma, bebeğine kavuştuğu için çok mutludur. Ama bu mutluluk uzun sürmez. Safiye, Demirhan'ı geri alabilmek için bir plan yapar.



Aşk ve Mavi Dizisinin 56. Bölümünde Neler Oldu?

Aşk ve Mavi’nin önceki bölümünde; Safiye tüm olanları öğrenmişti. Bunun üzerine Servet’in evine giderek hesap sormak istemişti. İkili arasında çıkan kavgada Safiye yanlışıkla Servet’i yaralamıştı. Bunun üzerine Faysal olaya dahil olup Safiye’yi tehdit etmişti. Safiye bir yandan hapse girmeyi istemiyor, diğer yandan da Mavi ve Ali arasını da bozmak istememişti. Bu yüzden kendisi polise teslim olmuştu. Yapılan araştırmada deliller yetersiz olunca da Safiye serbest kalmıştı. Safiye’nin durumu ailedeki herkesin de konuyu öğrenmesine sebep olmuştu. Refika Hanım ise oğlu ve gelinin bu yaptıklarından dolayı utanç duymuştu.