20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ateşböceği dizisinde neler oluyor?

Ateşböceği 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV’nin sevilen dizilerinden biri olan Ateşböceği her hafta Perşembe günü saat 20.00’da ekranlara geliyor.

12 Ağustos 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Ateşböceği dizisinde neler oluyor?

 Ateşböceği 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ateşböceği 7. Son bölüm izleyici ile buluştu. Perşembe akşamlarının sevilen dizi haline gelen Ateşböceği yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olma yolunda hızla ilerliyor. Yakın bir zamanda yayın hayatında başlayan dizinin şimdiden sıkı bir takipçi kitlesi oluştu. Başrollerini Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Seda Güven, Durul Bazan, Belma Canciğer, Şebnem Dilligil, Gözde Çığacı, Çağrı Çıtanak, Berkay Tulumbacı yer alıyor. Son bölümde Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başladı. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden oldu. Nilay Deniz’in canlandırdığı Aslı karakteri ve Seçkin Özdemir’in canlandırdığı Barış karakterinin arasında olanlar merakla takip ediliyor. Ateşböceği 8. Bölüm fragmanı ve Ateşböceği7. Bölüm izleme linki haberimiz içerisinde sizlerle.

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜM ÖZETİ

Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar.Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur.