20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur.

Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak?

13 Aralık 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur.

SEN ANLAT KARADENİZ 34.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vedat, Nefes'in çaresizliğini yüzüne vurur. Gerçeklerle yüzleşen Nefes için yeni bir savaş başlar. Nefes'in ayakta kalma savaşında Tahir hangi safta yer alacak?

 

Nefes'ten uzak kalamayan Tahir'i ve ayrılığa anlama veremeyen Yiğit'i zor günler bekler. Tüm çabalarına rağmen Nefes'in yıkılmadığını gören Vedat kolları sıvar. Vedat, Nefes'in işini bozunca altta kalmayan Asiye intikam planı yapar. Vedat hiç beklemediği bir anda kadınların saldırısına maruz kalır.

 

SEN ANLAT KARADENİZ 33. BÖLÜM ÖZETİ: SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir, Nefes’in yanından ayrıldıktan sonra tekne ile Karadeniz’e açılır. Sabah Yiğit Tahir’in adını sayıklayarak gözleri yaşlı uyanır. Bu arada Karadeniz’deki fırtına yüzünden 5 balıkçı teknesinin alabora olduğu, bunlardan birininde kayıp olduğu haberi gelir.

ALİ TAHİR’İN ARACINI LİMANDA GÖRÜYOR

Alabora olan teknelerden birinden olduğu düşünülen bir ceset karaya vurmuştur. Komiser Ali limana gelerek balıkçılarla konuşur. Bu sırada Tahir’in aracını görür. Ali telefonla Mustafa’yı arar. Mustafa hastanede Fatihten gelecek bir haberi beklemektedir. Ali Tahir’i sormaya cesaret edemez.

 

KIYIYA VURAN CESET RÜSTEM’İN

Bu kez Murat’ı arar. Ona da Tahir’i soramaz. Telefonla tekrar tekrar Tahir’i arar ama Tahir’in telefonuna ulaşılamamaktadır. Ali polislerle birlikte morga giderek cesedi teşhis eder. Ceset Tahir’e ait değildir. Ceset hapishaneden kaçan Rüstem’e aittir.

 

RÜSTEM’İ DENİZE ATTIRAN FİKRET

Rüstem’i denize attıran Fikret’tir. Fikret Rüstem’in cesedinin kıyıya vurduğu haberini alır almaz Vedat’ı arar ve durumu haber verir ve “Rüstem defteri kapandı gözünaydın” der. Vedat bu haberden sonra Fikret’in bir şeylerin peşinde olduğunu düşünür.