25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Avlu 5.bölümde Arzu yeni planlar peşinde

Avlu 5. Bölüm Fragmanında yine cezaevi birbirine giriyor. Avlu 5.bölüm heyecanla izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Deniz’in aklında hala sürekli Ecem vardır çünkü korunmaya ihtiyacı olan bu genç kızın hayatı tehlikededir.

27 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Avlu 5.bölümde Arzu yeni planlar peşinde

Avlu Dizisinin 4. Bölümünde Neler oldu?

Deniz Nihal cinayetinde aklanıyor. Ortada kamera kayıtları ve olayı gören biri olmadığı için Deniz'i suçlayacak kanıt da yok. Ancak Deniz bu suçtan kendini aklasa da sevinemiyor çünkü yargılandığı suçtan müebbet cezaya mahkum ediliyor. Bir yandan Azra giderek tehlike bir hal alıyor, Kudret'in sözünü geçirir tavırları Azra'yı kızdırıyor ve sinirlerine hakim olamayan Azra, Deniz'i köşeye sıkıştırarak onu tehdit ediyor. Melis ise suçlunun Kudret olduğunu düşünüyor ve Hatice'yi sorguya çekiyor. 

5. Bölümde neler oldu?

Avlu 5. Bölüm Fragmanında yine cezaevi birbirine giriyor. Avlu bu hafta da heyecanlı bir bölümle izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor. Deniz’in aklında hala sürekli Ecem vardır çünkü korunmaya ihtiyacı olan bu genç kızın hayatı tehlikededir. Kudret'in uzun kolları dışarıda da olaylara kolaylıkla müdahale edebilmektedir. Amacı da bunu Deniz'e göstermektir. Diğer yandan Azra, Melis ile yaptığı görüşmede Kudret’i suçlayarak yaptığı plandan bahseder. Ancak Melis Azra'ya  hakkında soruşturma açmak zorunda olduğunu belirtir.