20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Avlu dizisinde cezaevi yönetimi Zerrin'e verildi

Avlu dizisinde cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser.

21 Eylül 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Avlu dizisinde cezaevi yönetimi Zerrin'e verildi

Avlu 12. Son bölümünde ise Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser.

AVLU 12. BÖLÜM ÖZETİ NELER OLUYOR?

Avlu’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Deniz, kızı Ecem’in kaybından sonra sakinleştiricilerle ayakta durabilmektedir. Cezaevi yönetiminin başına getirilen yeni müdür Zerrin, artık Deniz’in hayata dönmesi gerektiğini düşündüğünden ilaçlarını keser. Deniz’in önünde yepyeni bir yol ve öç alması gereken bir kişi daha vardır; Alp Öztürk. Deniz, tüm dengeleri değiştiren yeni müdür Zerrin’e rağmen planlarını işletebilecek midir?

 

AVLU 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 

 

AVLU 12. BÖLÜM 1. FRAGMANI

 

AVLU SON SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Deniz, kızının katilini arıyor...

Deniz, kızının sevgilisinin adını öğrendiği andan itibaren içindeki yas ve keder yerini öfke ve intikam isteğine bırakır. Artık tek isteği kızının katilini bulmak ve hak ettiği cezayı vermektir. Ama bu Deniz için hiç kolay olmayacaktır.

AVLU’NUN KONUSU

Yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu'da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Avlu cezaevinin soğuk parmaklıkları ardında yaşam mücadelesi veren kadınların hikayesini anlatır. Deniz ise bunlardan birisidir. Deniz  eşi Hakan'ı vurduğu iddiasıyla cezaevine gönderilir. Ancak Deniz genç kızının hayatını karartmamak için büyük bir fedakarlık yaparak suçu üstüne alır. Hakan'ın durumu ciddidir. Deniz'in ise içerde ne kadar kalacağı belirsizdir. Deniz girdiği cezaevinde bambaşka bir hayatla karşılaşır. Orada hayat çok acımasızdır. Cezaevinin hakimi olduklarını düşünen iki kadın Aza ve Kudret arasında yaşanan savaşta arada kalan Deniz onların güç savaşından nasibini fazlasıyla alacaktır. Sessiz sakin ve suçsuz bir insanın bile yani Deniz'in bile nasıl korkusuzca hak ve adalet peşinde koştuğuna ise şaşırmamak elde değil.