20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Baba Candır 50. yeni bölüm fragmanı

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Baba Candır 49. son bölümüyle ekrana geldi. TRT 1'de yayınlanan Baba Candır 50. yeni bölüm fragmanı hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

12 Aralık 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Baba Candır 50. yeni bölüm fragmanı
TRT 1'in sevilen dizisi Baba Candır'ın 18 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 50. yeni bölümünün fragmanı hayranları tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Pazar akşamlarının eğlenceli dizisi Baba Candır yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

BABA CANDIR 50. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

 
BABA CANDIR 49. SON BÖLÜM ÖZETİ
 
Emrecan’ın hapishaneye girmesiyle bütün aile altüst olmuştur. Salih Baba bir yandan çocuklarına yardım etmeye çalışırken bir yandan da Elif’i Kadir’in elinden kurtarmaya çalışır. Haluk ve Ece, Ayşegül’ün eline geçen şirketlerini geri almaya çalışmaktadır. Bu yolda Haluk’un çılgınca planları olsa da süpriz bir yardım ile holdinge gizli baskın yapar. Egemen babasının hastalığıyla ilgili şüpheleri artar. Salih hem çocuklarına hem Elif’e yardım edebilecek mi? Haluk ve Ece holdingi Ayşegül’ün elinden geri alabilecek mi? Egemen Salih’in hastalığını öğrenecek mi?
 

 
 

BABA CANDIR 49. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...