23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Babam ve Ailesi başlıyor!

Babam ve Ailesi isimli dizi Kanal D ekranlarında başlıyor. Pazartesi akşamları yayınlanacak dizi, Paramparça’nın en büyük rakibi olacak. Zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla görücüye çıkacak dizi ile ilgili ayrıntılar ve fragmanlar haberimizde

20 Eylül 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Babam ve Ailesi başlıyor!

oyuncular yer alıyor. Yeni yayın döneminin iddialı yapımlarından olacak Babam ve Ailesi, pazartesi akşamlarının zirvesinde yer alan aynı kategorideki Paramparça dizisine de güçlü bir rakip olacak.

 

Babam ve Ailesi’nin başrollerinfr Ayça Bingöl, bülent inal, Ceyda Düvenci, Sercan Badur, Erdem Akakçe, Emel Göksu, Caner Şahin, Eva Dedova, Sera Kutlubey, Can Albayrak, Zeynep Doğa Doğuşlu, Hakan Altuntaş, Sezin Bozacı, Ecem Simge Yurdatapan, İlker Özer, Kubilay Karslıoğlu, Fulya Ünvan, Emre Başer var.

 

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, senaryosunu Onur Uğraş ve Murat Uyurkulak’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Nihat Durak’ın yaptığı “Babam ve Ailesi” bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

 

Babam ve Ailesi’nin konusu ise , iki ayrı eşi ve çocuğu olan Kemal İpekçi’nin iki ailesi ile de kurduğu ilişkiler. İstanbul’daki eşi Suzan ve oğlu Mert ve kızı Çiçek  ile yaşayan Kemal’in Adana’da da kimsenin bilmediği bir ailesi daha vardır.

 

 

Mert büyük bir kaza geçirir ve organ nakline ihtiyaç duyar. Organ nakli için ise tek donör varlığından habersiz olduğu Adana’daki kardeşi Kadir’dir. Bu kaza ile beraber iki aile birbirinden haberdar olur. Kadir organ nakline razıdır ancak şartları da vardır. İki aile arasında yaşanacakları konu alan dizinin ilk bölüm fragmanları ise yayınlandı.

 

Kanal D ekranlarında bu akşam başlayacak dizinin yayın saati ise 20.00